Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (47/253) > >>

Big_Rasha:

--- Citat ---Big Rasha
Ti stvarno pocinjes da me nerviras
Kako mozes da kazes tamo neki boxeri(i naveo si jos par rasa)nisu pravljeni ni za sta.
Pa ti ocigledano nisi ni svestan koliko i kako jedan boxer moze da bude izdresiran i pametan.
ZA ove druge rase necu nista da kazem,jer nemam nikakvo iskustvo sa njima.
Upravmo me to nervira kod tebe,kako mozes nesto da pises kad se u to uopste niti razumes niti si upucen.
Da si samo nekad video izdresiranog boxera,kako reaguje i kako izvrsava komande ti bi se pocesao po glavi i rekao bi :"boze kako ja serem".
--- Kraj citata ---
Evo sta je sa vama ljudima problem, vi ne trazite psa... Vi trazite roba kojeg maltretirate i tucete da bi on mogao da sheni, sedi, ode po kosku.... Ili kojekakve gluposti... Pa on nije tvoj rob... Moze neke stvari da radi kako on hoce, a ne kako mu samo ti kazes... To je sve pravljeno za takmicenje... Mislim ono po izgledu... Kakva je to glupost... Gadim se izdresiranih pasa... Jadni kucici nisu oni krivi...
Njuska je kraca zato sto se neki degen dosteio, ajde da mu izmenim gene bas ce super da izgleda sa kracom njuskom... To je sve...

MR.BIG:
Izvini Rasho ...... stalno govoris o tome sta je problem sa nama ljudima ....... a sta si ti? Kiborg?
Ono za Japance mi bas nije jasno ...... prosvetli nas !

Kao sto je kako ti kazes neki "degen" napravio boksera, daleko veci kreten se izgleda dosetio da pravi rasu kao sto je Pit.

Pedja_Petrovic:
JBR..KOLIKA TEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....A TAKO.........HEHEHHEHEHEH..BUDIMO ELOKVENTNI

MR.BIG:
E zato su Cungi i Markus kraljevi ...... rade sta hoce : )

Big_Rasha:

--- Citat: MR.BIG  Novembar 24, 2006, 01:59:04 posle podne ---Izvini Rasho ...... stalno govoris o tome sta je problem sa nama ljudima ....... a sta si ti? Kiborg?
Ono za Japance mi bas nije jasno ...... prosvetli nas !

Kao sto je kako ti kazes neki "degen" napravio boksera, daleko veci kreten se izgleda dosetio da pravi rasu kao sto je Pit.

--- Kraj citata ---
Ma batali...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju