Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (53/253) > >>

PitBull:
Nice Pictures MR.BIG :wink: :) :)

Big_Rasha:

--- Citat: sasadim  Novembar 30, 2006, 10:50:41 posle podne ---Kako vec, nisi me dobro shvatio. Pricam o nekim vremenima i pocecima ove rase. Naravno da je srcanost najvaznija, ali sam ti pomenuo primer, koji se nekad ali veoma retko dogodio.

I zasto ne volis Staforde? Ne zezaj, prelepi psi. Nemojmo sad da gledamo pse samo kroz borbe i njihovu srcanost, gledajmo molo i izgled. I Staford i Dalmatinac su prelepi psi.....

--- Kraj citata ---
Ma nista.... Bre... Evo Dalmatinac.... Dosla drugarica sa tim kerom... I ja pricam sa njom 15 minuta... I ker sve vreme pored nje... I cuti i ja krenem polako da ga pomazim on me ujede za ruku... Drugi sto je bio od mog bivseg stanodavca laje na kisu vetar i slicne stvari...  A stafor je prilicno glup pas...Nije zivahan i nesto ih bas ne volim jer sve sto kod pita moze da bud elose to dodje od nekok sto je mozda pre 10 kolena upario sa stafordom... I kod nas kad je pas los za ring kazemo da je staford... tako da nesto ne volim tu rasu....

doberman:
@ A stafor je prilicno glup pas...Nije zivahan

:shock:

natasha_bg:
Ma da bas su nesto tromi :shock:Los je snimak ali dobro...
http://www.youtube.com/watch?v=gUviEjIWbxw

Big_Rasha:

--- Citat: natasha_bg  Decembar 01, 2006, 11:44:48 posle podne ---Ma da bas su nesto tromi :shock:Los je snimak ali dobro...
http://www.youtube.com/watch?v=gUviEjIWbxw

--- Kraj citata ---
To bi bio pit... Ili eventualo mesanac... Staford nikako..

Inace ako budes nekad imala vremena da dodjes kod mene na selo... hahahha pa ovo nije nista.... Dobro sto ste vi navikli na krpe od kerova sto spavaju na fotelji po ceo dan pa vam je ovo zivahno... Ja mog ostavim napolju i obesim gumu od kola na drvo... Jedno5 sati skace... A onda kad se umori drzi se za gumu i visi tako ... Dok ga ne skines... A sta rade kad ih pustis... Pa to ne mozes da smislis....
Inace Staford je ker koji je poznat po tome sto rezi na ostale kerove i sto hoce da se bije sa njima... Sve dok ne dobije po njusci i dok ne oseti bol.. Onda promeni misljenje i pocne da bezi...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju