Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (10/253) > >>

ghoul:
...

dr_rapid:
E i ti si nasao sta ces da postujes. Nemoj care, ne volim da gledam ova sranja, pa mi zamolio da eskivirate ovakve slike, fin je ovo forum, a nakon ovakvih slika bezim sa tipica zahvaljujuci tebi i slicnima koji stavljate ovakve slike. Nemam ja slab zeludac i mogu svasta da 'progutam', ali ako nesto ne moram da gledam onda to i ne zelim da vidim.
Volim pse pa me zato ovakve slike dodatno nerviraju.

I naravno DOBERMAN RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

markoni87:

--- Citat ---I naravno DOBERMAN RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---

Jel da da nema sladjeg kuceta od dobermana  :twisted:  :twisted:

ghoul:

--- Citat: dr_rapid ---E i ti si nasao sta ces da postujes. Nemoj care, ne volim da gledam ova sranja, pa mi zamolio da eskivirate ovakve slike, fin je ovo forum, a nakon ovakvih slika bezim sa tipica zahvaljujuci tebi i slicnima koji stavljate ovakve slike. Nemam ja slab zeludac i mogu svasta da 'progutam', ali ako nesto ne moram da gledam onda to i ne zelim da vidim.

--- Kraj citata ---

ok, izbrisao sam.

Ni ja ne volim da gledam, veruj mi.

dr_rapid:

--- Citat: ghoul ---
--- Citat: dr_rapid ---E i ti si nasao sta ces da postujes. Nemoj care, ne volim da gledam ova sranja, pa mi zamolio da eskivirate ovakve slike, fin je ovo forum, a nakon ovakvih slika bezim sa tipica zahvaljujuci tebi i slicnima koji stavljate ovakve slike. Nemam ja slab zeludac i mogu svasta da 'progutam', ali ako nesto ne moram da gledam onda to i ne zelim da vidim.

--- Kraj citata ---

ok, izbrisao sam.

Ni ja ne volim da gledam, veruj mi.
--- Kraj citata ---

Svaka Cast, THX

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju