Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (95/253) > >>

markoni87:

--- Citat: The_Bulldog  Mart 31, 2008, 08:26:29 posle podne ---A zasto si drzao te pse...zbog sebe ili drugih....To me malo podseca na kupovinu auta da drugi vide, setnju firmirane garderobe, namontirane ribe i sl.

Ja sam prijatelju imao i bullterijera, trenutno imam engleskog buldoga i odmah bih ih prodao kad bi video da izazivaju bezaniju !!!

--- Kraj citata ---

A zasto bi ih prodao?  Pa i ako izaziva bezaniju kupio si ga zbog sebe?
I od mene beze ljudi na drugi kraj ulice kad prosetam psa, ali mi nepada na pamet da ga prodam, kupljen je zbog mene a ne zbog toga sta ce ljudi da kazu...

The_Bulldog:
Pa, nesto ne videh da se ti hvalis time...Ima raznih reakcija ljudi na pse, ali potencirati to kako je bezanija kada ih setas je sve osim uzivanje u svom psu...

natasha_bg:
Evo jos malo slikica "kuca" :mrgreen:

markoni87:

--- Citat: The_Bulldog  Mart 31, 2008, 09:03:06 posle podne ---Pa, nesto ne videh da se ti hvalis time...Ima raznih reakcija ljudi na pse, ali potencirati to kako je bezanija kada ih setas je sve osim uzivanje u svom psu...

--- Kraj citata ---

Ali ti kazes da si uzeo psa za sebe pa kazes da bi ih prodao ako izazivaju tu reakciju...
Ako si psa uzeo zbog sebe, onda je logicno da ce da te boli uvo sta ce ko da kaze i kako ce da reaguje.

The_Bulldog:
Ma to sam vise rekao ponesen njegovim recima. A kad bih uhvatio sebe da uzivam u tome sto vidim zabezeknute reakcije drugih i njihovu bezaniju, zapitao bih se o svojoj zrelosti. Verujem da je "kalabaster" mladji, pa mu je taj tip reakcije ljudi neko zadovoljstvo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju