Ostalo > Offtopic
Psi
Ninjasign:
Natasa sta da ti kazem jeste puno,ali cena je takva zato sto ih je malo kvalitetnih na ovim prostorima...Ali probacu da stupim u kontakt sa jos nekim ljudima koji su imali ili jos imaju odgajivacnice pa ti onda kazem neke pristupacnije cene za solidne stence...
Raka Nis:
--- Citat: Kalabaster April 02, 2008, 10:47:27 pre podne ---
--- Citat: natasha_bg April 02, 2008, 10:14:47 pre podne ---ne mogu da vidim sliku,ali pretpostavljam da su mali bulovi.interesuje me koliko se krecu cene muskih stenaca?
--- Kraj citata ---
Ne kontam kako ne vidis sliku,..Iz mog iskustva,ako hoces kvalitetnog stenca cena je od 400e pa na gore. NPR. imam poznanika koji ima vrhunsku odgajivacnicu bullova i kod njega su muzijaci oko 800e pa i vise,ali to su stvarno vrhunski bullovi potmci od evropskih sampiona, ali bas zbog cene najvise njegovih Znas li ti koliko su vrhunski bulovi stenaca zavrsi u inostranstvu....
--- Kraj citata ---
Znas li ti koliko su vrhunski bulovi on 1000 do 10000e pa mozda i vise ako je neki bas pobednik ko Muhamed Ali
markoni87:
Vrhunski ili ne, najvazniji je odgoj, koji kosta malo vise od same cene stenca... :mrgreen:
natasha_bg:
kalabaster ako ti nije problem raspitaj se.mada bi ga ja uzela tek na jesen.
The_Bulldog:
Pitam se sto li sam srecan....Jos jedan bull ce setati ulicama grada Cikaga ;bravi; ;bravi; ;bravi;...A pitam se koga li cu ubedjivati za koju godinu da kupi Eng. bulldoga ;think; ;think; ;think;
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju