Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (115/253) > >>

pedjaa:
ja sam davno imao pit bull terijera,ali je uginuo.inace moj kum drzi pitove,ali za borbe.e sad nesto razmisljam da uzmem engleskog bulldoga,ali nikako da nadje ko prodaje,a i cene ne znam,koliko se krecu?

pedjaa:
evo sam na 4-oj strani nesto nasao kako se treniraju pitovi,pa da odgovorim.koliko mi je poznato od kuma pit kad se sprema za borbu ili rolu kako se vec zove ni jedan pit ne bi smeo da se pusta na lutalicu,macku i sl,iz razloga  jel je jaci.i kad bude i mao pravu borbu sa pitom tuce se u pocetku,ali kad vidi da ovaj drugi ne posustaje,povlaci se u cosak i samim tim gubi mec.nadam se da sam dobro ovo objasnio.

simba:
brate!!!!vidim da poznajes Pitove!!!!!jel mi mozes dati sliku njihovog pedigrea ili reci kako da raspoznam koja je vrsta!!!!da li je red nose,ona yenkie(nzm kako se kaze)........jel to pise u pedigreu????

oktagon:
Pit je nepriznata rasa, ne vjerujem da mogu da imaju pedigre izdat od strane kinološkog saveza.

Stojke11:

--- Citat: oktagon  Maj 03, 2009, 08:17:11 posle podne ---Pit je nepriznata rasa, ne vjerujem da mogu da imaju pedigre izdat od strane kinološkog saveza.

--- Kraj citata ---
Pit ne moze imati Pedigre, ja cuvam S.O.P-a i on je takodje nepriznata rasa pa mogu imati samo privatni rodovnik!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju