Ostalo > Offtopic
Psi
ghoul:
da se vratim na temu, ovo je Perica ;>
moj dzukac
ghoul:
Mnogo voli teniske loptice :lol:
Big_Rasha:
--- Citat: H2SO4 ---koliko koshta jedno shtene pit bulla, koliko se trosi za hranu i odrzavanje?
jel pedigre sve govori ili treba da se obrati paznja prilikom kupovine, mislim jel pashce ima neke osobine urodjene (prvenstveno mislim na privrzenost gazdi, srcanost, borbenost i sl... ) ili se to stiche treninzima i dresurom ?
--- Kraj citata ---
Pa ako znas da citas pedigre on bi trebao dosta da govori, a genetika igra ogromnu ulogu, ako je jedan ker dzukela u njegovom pedigreu vrlo je verovatno da ce upropastiti celo potomstvo!!! Srcanost, borbenost, ugriz i nacin borbe je urodjen i to se ne moze promeniti, jedino sto ti psu mozes da omogucis je da dobro dise(jer za vreme fajta on grize, a istim tim ustima treba i da dise), da ima energije i da se ne pregreva(smanjuje se mast) jer kerovi se ne znoje kao mi pa se brze pregrevaDobro stene ide od 100e, a vrhunska se prodaju i za 500e, ali opet nista ne mora da znaci.
Moras da pazis od koga kupujes jer mnogi podmecu stenad(ne daju ti ono sto pise u pedigreu, nego ti uvale neko levo stene).
Inace u pedigreu ces naici na nazive CH- Sampion, pas sa 3 pobede;Gr CH, pas sa 5 pobeda bez poraza; ROM, pas koji je iz svog priplaoda dao 5 CH pasa. Vise info na www.yuarena.co.yu
Big_Rasha:
--- Citat: ghoul ---
--- Citat ---Kao prvo sto se tice novca zarada mi nije na prvom mestu, a to koliko ja te kerove volim govori da sam ogromne pare dao za njihov "smestaj", zive kao carevi i jedu bolje nego 99% ljudi.
--- Kraj citata ---
--- Citat ---Dok dodjes do pravog kera moze proci dosta kerova kroz tvoje ruke, neki retardi kad im ker izgubi na GAME testu(test na kojem ker pokazuje srcanost i volju da se bije) uzmu pistolj i ubiju ga ili jos gore dokrajce ga ciglama, ja nikada to nisam uradio a kada mi ker ne prodje test nadjem nekog ko ce ga cuvati(jer ne zelim da cuvam dzukele), a do tada on je kod mene i zivi i jede sve kao i ostali kerovi.
--- Kraj citata ---
Sta kazes volis zivotinje ?!
Ja sam te kako ih ti zoves "dzukele" i to u pravom smislu te reci, nasao ostavljene na ulici kao bebe. Odveo kuci i odgajio. Ni u jednom trenutku nisam pomislio da li su to rasni psi, da li su opasi ili sta god drugo sto bi ti gledao. Ti kerovi su vec 7 godina kod mene zivi i zdravi.
E, zato ja mogu da kazem da volim zivotinje, a ne ti koji ih delis na dzukele i borce .. kapis ?!
--- Citat ---Nema nikakvog komlexa, ako hoces mozemo da zakazemo mec ti i ja (ti izaberi pravila) da vidis kako sam iskompleksiran
--- Kraj citata ---
Ovim jos jednom dokazujes da si kompleksas. :roll:
--- Citat ---a posto ti nemas pojma o tome i imas neke glupe predrasude bolje cuti.
--- Kraj citata ---
Stvarno nemam pojima o tome, niti zelim da imam.
Jedino sto znam je .. da to sto radis nije normalno.
--- Kraj citata ---
Ja necu da drzim dzukele i tako odrzavam ovu rasu!!! Zbog toga je dosta podrasa u USA unisteno jer su ih ljudi parili sa dzukelama, zato sad svi kupuju od nas!!! Sta ja da radim sa dzukelom??? Jednostavno nije klasican primerak svoje vrste i sta ce mi???
U pravu si jesam komplexas! Ima li leka?
H2SO4:
@Big_Rasha
hvala na pojasnjenju!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju