Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (130/253) > >>

oktagon:
Fino za 8 mjeseci  :)
Eto geni vuka se daju primjetiti kod Relje  :D

Stojke11:
Mogu da ih mrze,da pricaju da su obicni mesanci ali nakraju ce im se ceo Svet ipak diviti a Srbija ce imati jos jedan veoma jak brend!!!

miodrag11:

--- Citat: breshahils  Novembar 30, 2009, 10:08:40 pre podne ---
--- Citat: Sport boy  Novembar 29, 2009, 10:08:12 posle podne ---Da,imam odgajivacnicu kerova,iskljucivo za fight.

--- Kraj citata ---

Kako bi ja tebe pustio u "fight" sa kerovima pa da vidiš kako je lepo kad te grizu, lome ti kosti...

--- Kraj citata ---
Uze mi rec iz usta...

Sport boy:
IZ kosovske mitrovice sam,sport kao sport ima pobeda a i gubitaka.
Sto se tice ovog stojketa koji je rekao da su to iskompleksirane seronje,zamolio bi da ne vredja,jer nema pojma  cemu se radi ali je tu da sere naravno.
Psi se drze,u boksovima,imaju uslove koji neki ljudi nemaju,posvecuje im se paznja do maksimuma,to volim i to je to.

radza:

--- Citat: Sport boy  Novembar 30, 2009, 08:43:55 posle podne ---IZ kosovske mitrovice sam,sport kao sport ima pobeda a i gubitaka.
Sto se tice ovog stojketa koji je rekao da su to iskompleksirane seronje,zamolio bi da ne vredja,jer nema pojma  cemu se radi ali je tu da sere naravno.
Psi se drze,u boksovima,imaju uslove koji neki ljudi nemaju,posvecuje im se paznja do maksimuma,to volim i to je to.

--- Kraj citata ---
ti da si u "sportu" znao bi da za to sto pricas sledi krivicna prijava i nebi se "hvalio" na mestima gde te ljudi ne razumeju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju