Ostalo > Offtopic
Psi
breshahils:
--- Citat: Sport boy Novembar 30, 2009, 08:43:55 posle podne ---IZ kosovske mitrovice sam,sport kao sport ima pobeda a i gubitaka.
Sto se tice ovog stojketa koji je rekao da su to iskompleksirane seronje,zamolio bi da ne vredja,jer nema pojma cemu se radi ali je tu da sere naravno.
Psi se drze,u boksovima,imaju uslove koji neki ljudi nemaju,posvecuje im se paznja do maksimuma,to volim i to je to.
--- Kraj citata ---
Jeste posvetiš im pažnju sigurno, treniraš ga, paziš, gledaš kako odrasta i na kraju priče ga pustiš da mu neko kida uši, rep, lomi kosti, nanosi BOL.
Tvoja "ljubav" je samo dokazivanje pred drugarima kako imaš cool kera, uživaš dok se šetaš sa tako opasnim kerom i pun si sebe dok si onako pored njega i ti "opasan" i namršten, i na kraju ovog mor "sra.ja koji se zaključak izvodi? Šta je takva osoba? ...u najmanju ruku kompleksaš.
Imao sam priliku da čuvam najbolju kerušu za borbe (u to vreme) na prostorima bivše YU, pobegla i zadesila se kod mene, viđao sam ožiljke na prelepoj keruši koja je bila maza ustvari, a znam kako je taj neko trenirao...zato ćuti.
To je maltene kao dete da odgajaš i nakon par godina navijaš da tvoje dete pokida tuđe dete a i tvoje dobija udarce i cvili a pritom to isto tvoje dete ustvari NE ŽELI da se izlaže takvim "avanturama".
miodrag11:
8)
"IZ kosovske mitrovice sam,sport kao sport ima pobeda a i gubitaka."
Sine neka ti je Bog u pomoci.
A ostali neka ne gube energiju da ga edukuju.
Vi koji se bavite sportom zdravo zivite ,hranite se ...
Pa vi takvima uzor ne mozete ocigledno nikada biti.
Te vas takvi nece ni poslusati...svet je odavno, vecma otisao,gde god....
mladen88:
--- Citat: miodrag11 Novembar 30, 2009, 10:40:46 posle podne --- 8)
"IZ kosovske mitrovice sam,sport kao sport ima pobeda a i gubitaka."
Sine neka ti je Bog u pomoci.
A ostali neka ne gube energiju da ga edukuju.
Vi koji se bavite sportom zdravo zivite ,hranite se ...
Pa vi takvima uzor ne mozete ocigledno nikada biti.
Te vas takvi nece ni poslusati...svet je odavno, vecma otisao,gde god....
--- Kraj citata ---
;D ;D 8) Slazem se....
Sport boy:
Ovaj sto prica da je imao kerusu najbolju u bivsoj jugoslaviji je totalni apsurd,jer je nemoguce...
Otprilike sam ocekivao ovakvu kritiku,niti ikog krivim niti nista,razlicitu su ljudi pa i misljenja
Prijatelju dete i pas se ne mogu porediti mislim razmisli malo
A za kuvara,voleo bi da mi razjasni kakav je recimo to zdrav nacin zivota kada su bilderi pod tolkim dozama steroida,insulina,Gh,i ostalih raznih stvari,tu nema nicega zdravog,pa ih ipak podrzavate.
I za kraj,zakon kod nas jos nije dosao da su zabranjene borbe pasa,a i ako se donese to ce se sprovwesti 2047 daleko smo mi od zapada.
Shumadinac:
Kako mozes ti drzati "odgajivacnicu" ::) rase koju nije priznao KSS!?
Pretpostavljam da tvoji psi imaju i rodovnik? ::)
A to sto smo mi krs od sistema, ne znaci da nasa drzava podrzava borbe pasa!
Isto tako, posto si pomenuo kako su bilderi na GH, IGF, ins itd.., trebas znati da covek ima mogucnost izbora i njih to niko nije terao, dok ti svoje pse izlazes TORTURI, od koje dobijas materijalnu dobit. Kao covek koji ima psa u kuci, prosto ne mogu verovati da takvi ljudi sebe pravdaju ljubavlju i time da psi to vole!
I u pravu si, to NORMALAN covek nikada nece razumeti!
Samo nemoj, molim te, da sad uzmes UFC kao poredjenje sa borbama pasa! ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju