Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (132/253) > >>

Shumadinac:
On topic:

Real Of Cole Elegant, American Staffordshire Terrier, 4 meseca star!

mladen88:
 Prelijep staford!!

Sport boy:
Prelep staford,bas je lep,drzao sam nekada staforde.
Vidi prijatelju,svi psi imaju rodovnik.
Drugo,covek ima mogucnost izborra,(miodragu sam dao primer bodibildere jer mu je to najblize da shvati kako je to 'zdrav'nacin zivota ali profesionalne)
I psi imaju mogucnost izbora,ako nece da se bije jednostavno odustane nece i to je to,en znam da li si ikada to gledao.
Onaj koji oce,oce.Pit bull je masina stvorena za ubijanje medju kerovima...salim se
Vidis za tu materijalnu korist,koristi nema nikakve,nekad dobijas nekad izgubis,to je volja,ljubav,nada,takmicis se jednostavno.

Stojke11:

--- Citat: Sport boy  Novembar 30, 2009, 08:43:55 posle podne ---Sto se tice ovog stojketa koji je rekao da su to iskompleksirane seronje,zamolio bi da ne vredja,jer nema pojma  cemu se radi ali je tu da sere naravno.
Psi se drze,u boksovima,imaju uslove koji neki ljudi nemaju,posvecuje im se paznja do maksimuma,to volim i to je to.

--- Kraj citata ---
Ja sam veliki pobornik borbe pasa a itekako znam i razumem se jer sam na zalost prisustvovao mnogim rolama i borbama nekada kada sam bio napaljeni klinac!
Ja ti licno nudim da tebi i svakom ko gaji pse za borbu i pusta u iste organizujem po jedan U.F mec pa da vidim da li niste iskompleksirane seronje koji svoje komplekse lece preko pasa... A da zakon o borbama pasa postoji ali se kod nas ne sprovodi kao i mnogi drugi zato  

Stojke11:

--- Citat: mladen88  Decembar 01, 2009, 12:09:45 pre podne --- Prelijep staford!!

--- Kraj citata ---
Stvarno prelep!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju