Ostalo > Offtopic
Psi
BuKi_pit:
Sport boy to hoces da nas ubjedis da su to normalni ljudi pa da je to OK sto je onda ilegalno odrzavati borbe pasa*???????? I ja sam se sreo sa ljudim koji drze pitove za borbu znam ljude koji imaju po 20 do 100 pitova na placu i ti hoces mene da ubjedis da su dobri ti ljudi oni nece da dignu svoju guzicu nego kerovi za njih rade (bore se) jedino sto ih oni spremaju za meceve i to nekad ih ni oni ne spremaju nego plate druge i ja dobro znam sta je skrec sta su rolke i kako izgledaju pravi mecevi. ja sam procito i vidio sto ti mozda neces vidjeti u svom zivotu. Eto nabavi pita pa ga pustaj u borbe pa da vidimo kako ces se osjecati kad ti dodje sav unakazen kuci
Sport boy:
Da li su dobri ili ne,to ja ne znam,jer zavisi od njihovih manira i svega ostalog...Da kerovi za njih rade,nije niti ce biti tacno,naprotvi ljudi za kerove rade,jer je tu veliko ulaganje novca(vakcina,hrane,itd itd),odrzavanje tih pasa,setanje itd itd.Da si odgledao rolke(role) i ostalo ok,ali da si vide od mene neverujem,ali nije ni bitno.
NE znam da li si procitao temu od pocetka,ali ja sam rekao da imam pse.
PEJABG:
hehehe zanimljiva tema, a svi upuceni kao ja u sah :)
breshahils:
--- Citat: Sport boy Januar 23, 2010, 01:17:11 posle podne ---Da li su dobri ili ne,to ja ne znam,jer zavisi od njihovih manira i svega ostalog...Da kerovi za njih rade,nije niti ce biti tacno,naprotvi ljudi za kerove rade,jer je tu veliko ulaganje novca(vakcina,hrane,itd itd),odrzavanje tih pasa,setanje itd itd.Da si odgledao rolke(role) i ostalo ok,ali da si vide od mene neverujem,ali nije ni bitno.
NE znam da li si procitao temu od pocetka,ali ja sam rekao da imam pse.
--- Kraj citata ---
Jadni ti ljudi što rade za kerove :( kako mi ih je žao :(.
Ne mogu da verujem šta čitam, momak zalutao si, pa ulažu da bi taj njihov ker masakrirao nekog drugog i doneo mu $$$ .
Nemoj molim te više pričati, zakopaćeš se još dublje "ljubitelju pasa".
Shumadinac:
Covece, koji, bre, sport!? Sad si ti ili bilo koji drugi koji se time bavi sportista!?
Ti na najgori moguci nacin eksploatises zivotinju terajuci je da se bori do smrti! Sve sto je ljoljo rekao je tacno, svi takvi se kriju iza ogromne ljubavi i neke "cinjenice" kako su ti psi samo za to i stvoreni!
Kako samo mozes da to svoje nazivas sportom i poredis drugog sportistu!?
A u tim borbama, narocito ako pas nije socijalizovan, zivotinja deluje po zakonima prirode - ubij, ili budi ubijen!
Takvi psi mogu predstavljati i opasnost po druge ljude, a to si verovatno i zaboravio...
--- Citat: Sport boy Januar 23, 2010, 01:17:11 posle podne ---NE znam da li si procitao temu od pocetka,ali ja sam rekao da imam pse.
--- Kraj citata ---
Ali si naglasio da imas pse iskljucivo za fight!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju