Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (163/253) > >>

BuKi_pit:

--- Citat: Sport boy  Januar 23, 2010, 01:17:11 posle podne ---Da li su dobri ili ne,to ja ne znam,jer zavisi od njihovih manira i svega ostalog...Da kerovi za njih rade,nije niti ce biti tacno,naprotvi ljudi za kerove rade,jer je tu veliko ulaganje novca(vakcina,hrane,itd itd),odrzavanje tih pasa,setanje itd itd.Da si odgledao rolke(role) i ostalo ok,ali da si vide od mene neverujem,ali nije ni bitno.
NE znam da li si procitao temu od pocetka,ali ja sam rekao da imam pse.

--- Kraj citata ---
hoces reci da ja nemam psa i ne znam kako to ide????

ljoljo:

--- Citat: Sport boy  Januar 23, 2010, 02:09:12 posle podne ---Pa nije sport,kazem dajem primer,i to je samo bila paralela,da bi vam pokazao da nijedan spor nema svojih negativnih posledica(pa tako i ovaj,sto nije sport jel te.)
Da takvi psi mogu prestavljati opasnost i po druge ljude,u pravu si.
Pit bull je najkrvolocniji verovatno pas,po nasim usranim cinjenicama,medijima i ostalo,nigde se ne plasira dobermen,rotfajler,ali jbg ko ima medije ima moc.
A ovaj This is not sparta,to se radi iz ljubavi ne iz novca,10 borbi ces pobediti 10 izgubiti,bilans jednak 0,pa sad vidi KOLIKI su to prihodi,u jbt.

--- Kraj citata ---
Pricas gluposti ili nisi upucen u borbu pasa po mechu se zarađiva i po 10000E.Pit zna bit odlican kucni ljubimac,govorim to iz osobnog iskustva ali ako ceš ga vezati na 1m lanca po mogućnosti sa utezima,svaki ga dan dati da se rola izgladnjivati ga radi prave kilaze za borbu itd ako je to tebi ljubav prema psima onda pljujem na svakoga tko ovo radi svom psu.Njega treba volim,i pazit na njega i on ce ti to uzvratiti.Pit je pas za sebe poseban pas,ima svoje karakteristike koje treba znati usmjeriti.Neznam kako moze covijek gledat kako mu psa kida drugi pas na komade,otvara ga ko konzervu umjesto da prekine mech on ga pusti da ga drugi pas dokrajči jer nije se dokazao u ringu.

The_Bulldog:
Bez vredjanja, momci...

igor2806:

--- Citat: The_Bulldog  Januar 23, 2010, 10:00:03 posle podne ---Bez vredjanja, momci...

--- Kraj citata ---
Mi
--- Citat: The_Bulldog  Januar 23, 2010, 10:00:03 posle podne ---Bez vredjanja, momci...

--- Kraj citata ---
Mislis na mene jer si moj post izbrisao?Ok!

Sport boy:
Daj bre brate,otvara ga kao konzervu,ubija ga,role svakog dana mislim strasno.Pit jeste jak pas ali ne i toliko jbt.
Kazem ti za zaradu mozes da das i 50.000 evra ali ce dati onaj ko ima,a takvih je retko.Jednom ce pobediti jednoom izgubiti i eto ga.Naravno buldog brate,nevredjamo se,forum za to nije stvoren,ali reci poput idioti,pacenici itd itd nisu potrebne...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju