Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (18/253) > >>

Kekka:
Nema nishta debilnije nego da gajish kera 2 -3 godine i onda ga pustish u borbu sa drugim kerom ! Uzas !

I sta se deshava kad taj ker izgubi ?  Ostane bez noge ili bez pola glave ?!  PUCAJU MU U GLAVU !  

Svojim ocima sam to video... i verujte mi , nikad vishe ne bi voleo to da vidim.

Ja bi te ljude u zatvor...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Kekka ---Nema nishta debilnije nego da gajish kera 2 -3 godine i onda ga pustish u borbu sa drugim kerom ! Uzas !

I sta se deshava kad taj ker izgubi ?  Ostane bez noge ili bez pola glave ?!  PUCAJU MU U GLAVU !  

Svojim ocima sam to video... i verujte mi , nikad vishe ne bi voleo to da vidim.

--- Kraj citata ---
./..ja najvise volim kada se rasno zdrebe povredi na treningu ili tako ensto....njammiiiiii.....to je sigurica u hihg qualiti protein meat....hehehheheheheheh...nemajte me krviti zbogt ovoga..ali kg zdrebetine je 300 dinasa.....i samo cekam kada ce neko od konja da skikne na trkalistu.... :twisted:  :twisted:

sasacg:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: Kekka ---Nema nishta debilnije nego da gajish kera 2 -3 godine i onda ga pustish u borbu sa drugim kerom ! Uzas !

--- Kraj citata ---
./..ja najvise volim kada se rasno zdrebe povredi na treningu ili tako ensto....njammiiiiii.....to je sigurica u hihg qualiti protein meat....hehehheheheheheh...nemajte me krviti zbogt ovoga..ali kg zdrebetine je 300 dinasa.....i samo cekam kada ce neko od konja da skikne na trkalistu.... twisted  twisted
--- Kraj citata ---
:twisted: :twisted: :twisted:

Big_Rasha:

--- Citat: sasadim ---
--- Citat: Big_Rasha ---Pa trebo si malo da ga pustis dok je bio mladic, da se istutnji...
--- Kraj citata ---

Pa znam, podavio se par puta sa ulicnim dodzerima, duplo vecim od njega, ali se to ne racuna (nisu iste kategorije  :D )
Ima srce, kad vidi drugog pita, zabenavi nacisto..... ali ipak on nije cistokrvan pit.
A posteno, i nisam imao srce da ga pustam.....
--- Kraj citata ---

Srce se vidi tek kad dobije batine, ako i posle batina i dalje hoce da se bije, e onda ima srce...

Big_Rasha:

--- Citat: Plazma_King ---@ sasadim & gvozden

prelepi su kerovi...jedva cekam da i ja nabacim pit-a...

@Big_Rasha

ajde brate okaci sliku tvog pit-a...bas me interesuje...
--- Kraj citata ---

Pa nemam internet ovde u Nisu, pisem sa faxa... Inace nemam neke extra slike, uglavnom offsession kad neko dodje u goste sa digitalcem...

Imam i extra video kasete, sad jurim nekog da mi to prebaci na DVD.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju