Ostalo > Offtopic

Rapdshare upustvo za skidanje bez cekanja

<< < (2/8) > >>

Ichabod:
Vjerujem da mi je zbog učestalog disconnect-a stradao router, vjerujem da bi jednako tako stradao i adsl modem, stoga oprez!

bajic:
Da lucko Ccleaner cisti cookies ali kao sto andrejabg rece , rapidshare gleda samo IP adresu tako ako ti je staticka mozes da brises cookies kolko hoces nema koristi, moraces da cekas onoliko koliko rapid odredi.

andrejabg:

--- Citat: Ichabod  Februar 23, 2008, 11:54:33 pre podne ---Vjerujem da mi je zbog učestalog disconnect-a stradao router, vjerujem da bi jednako tako stradao i adsl modem, stoga oprez!

--- Kraj citata ---
Ja imam adsl modem otkad je uveden kod nas-ne znam koliko je to vremena i nema problema sa modemom

Pirat:
ovo ne pije vodu, cak i diskonektovanje modema ne prolazi- barem kod mene (ukoliko imate dinamicku adresu) ja inace imam kablovski internet... i probao sam sve moguce kombinacije - ne vredi , nekako rapidshare zapamti na neku foru i mora da se saceka onoliko vremena koliko on odredi...

bajic:
Yes treba da si diskonektovan nekko kratko vreme jer ako se konektujes maltene istog sekunda kad si se diskonektovao oni ti daju isti IP kao i prethodni put, stoga mora se sacekati (ugrubo receno) nekih 5-10 sekundi pa onda ponovo connect.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju