Ostalo > Offtopic

Cvele drzimo ti fige

<< < (22/25) > >>

MARE 85:
Jebote nemogu da verujem,sta si ti njima zamorce pa da te seku toliko puta?  Nego Cvele oporavi se i zajebi motor imao si srecu druze moj drug je  pao sa Honde,imao je operaciju ociju sva sreca sad je dobro. Pozdrav Cvele drzi se.   :-[

Cvele:
Hvala ljudi..sta da vam kazem...izdrzacu i te dve...
@ Nata
To je Bodyjev jugic...a stajem lagano..jbg atrofirao sam..mesec dana se nisam pomerio iz kreveta,i bolnicka hrana....sada kao nesto na stake al nije to to..

P:
Matori samo lagano... atrofija i taj odmor nije nista strasno, videces kad krenes da vezbas ima za par meseci da budes i veci veruj mi tako to ide...
A kako li ste ti i body stali u juga hehe :) ajde sto ste stali nego kako li ide taj jugo sa vama :)

Ne daj se, pozz

TTgirl:

--- Citat: Profimare  April 15, 2008, 02:08:55 pre podne ---Matori samo lagano... atrofija i taj odmor nije nista strasno, videces kad krenes da vezbas ima za par meseci da budes i veci veruj mi tako to ide...
A kako li ste ti i body stali u juga hehe :) ajde sto ste stali nego kako li ide taj jugo sa vama :)

Ne daj se, pozz

--- Kraj citata ---

Boidy napred,a Cwele pozadi ;D 8)

bojan lepojevic:
niko nije pitao kako sam menjao brzine xaxaxa dakle to je prava akrobacija, otvorim malo prozor..strcim, ali ide nekako;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju