Ostalo > Offtopic

Cvele drzimo ti fige

<< < (6/25) > >>

bojan lepojevic:
E sada ovako, operacija je bila komplikovana ali uspesna, prema prognozama ce moci da se oslanja na nogu kroz tri meseca dok ce proci malo vise vremena da to bude funkcionalno..Dobro je da Cvele nije klonuo i uvek se lepo ismejemo kad odemo u posetu..ae evo i par fotki da se vidi kako je coveku kose  'goodboy'

bojan lepojevic:
kaze covek da bi ga lap top i net bas obradovao da ubije vreme 'horse'

bebac:
E Cvele, Cvele... tek što sam napisao „nedaj se LJUDINO“ nije prošlo 3h polomi se kompjuterska stolica na kojoj sam bio, padnem i udarim u unutrašnja vrata od zatvorenog balkona (to mi je teretana) i isečem se ispod ramena, 3 kopče...
Ma boli me što am se isekao nego što je moja beba videla i supruga pa su se iztraumirale, malo je falilo da vratom se nasadim na staklo i tada...sve u svemu dobro sam prošao.

Pauziram sutra dan (jer mi tako ide pauza) pa u četvrtak biceps/triceps neće valja kopče da popucaju

Još 1put NEDAJ SE LJUDINO !!!

bojan lepojevic:
cuti bebac ides u k.. jesi maler jbt
Popujem ja njemu " sad neces mesec dana ni prici teretani", znam da je lud i da ce vezbati i sa gipsom, a on ce ovim recima "ebes mi mater ako me ne vidis u ponedeljak jos tamo" kralj jbt hahaha
dakle bebac, cetvrtak u gym;)

nellle:
a koj motor je bio u pitanju?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju