Ostalo > Offtopic

Cvele drzimo ti fige

<< < (12/25) > >>

Pirat:
@Cvele
a da suzuki bandit nije mozda premali motor za tebe ;think; za tebe je dusu dao neki Suzuki Strom... 130...u krivini... dobro sada pitanje je i kakvo je mesto bilo gde si pao , da li je imalo prostora i da li je bilo guzve... u svakom slucaju dobro si se sredio, ali gledaj to sa pozitivne strane jer nazalost znam sucaj koji je nesto mnjom brzinom ali full opremom se sredio debelo...koma i ta sranja... ali se na svu srecu oporavio...nema...to kada padness sa motora , u tim trenucima je sta ti bog da...ko na lutriji...ti si prosao dobro...
@Radomir
ti motori se ne uzimaju da bi se vozili sporo  :icon_biggrin:

Cvele:
yeah...speed,speed,speed..........
Pa da mi je mali motor...mali mi je svaki...mozda jedino varadero....
a krivinu bi prosao lagano..samo da nije bil vode...

nellle:
pa istina...za tebe je svaki motor kao za nas "smrtnike" oni mali motorcici za klince....hahahahaha

BlueSky:

--- Citat: Cvele  Mart 11, 2008, 08:20:45 posle podne ---...suzuki bandit...
od opreme sam imao jedne smekerske naocare..koje sam vadio iz glave kad sam udario u cajger....uspeo sam glavudzom da slomim metalni cajger..
a deslio se tako sto sam oborio u krivinu prilicno brzo...130km/h i pojma nisam imao da je na pola krivine asfalt mokar jer su vatrogasci pralui vozila..pa oprali i put...
i tako...sa suvog na mokar asfalt i proklizzzzz

--- Kraj citata ---

Mozes da slavis taj dan kao rodjendan.
Jebiga, bolje da si taj dan ostao kuci, a uplatio loto. Imao bi za par MV Augusti, Ducati Desmosedici, 4-5 Benelija, rucno radjenu Hayabusu i sl.
100%, jer toliko si srece imao.

Mrtav_Hladan:
e cvele sta se izlezavas tu ajde ustaj i na trening brate hahahaha salim se. Zelim ti brz oporavak covek i pamet u glavu i ja vozim te motore i prica mi keva sine kupio si smrt ali sta ces znam kako je adrenalin bolji nego da si Jenifer lopez u krevetu ko nije probo nezna.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju