Ostalo > Offtopic

Cvele drzimo ti fige

<< < (16/25) > >>

Cvele:
@ medonjak and TT
sorry ako sam vas uplaqsio...za ostalu bagru me bash briga...heeheheheh
@ Profimare
to je previjanjew u kucnoj radinosti....
A kako je bilo..sad je zlato...cak uopste nije ruzno...
ipak je proslo mesec dana..sada bar lici na nogu...

BlueSky:

--- Citat: nellle  Mart 16, 2008, 08:57:32 posle podne ---cestitam....nisu bolji....osim jednog....DUCATI.....
ta firma dokazuje da joj nema ravne.....

--- Kraj citata ---

Da ne ulazimo u price Ducati Vs. Yamaha/Kawa/Honda/itd.
Duge su i nepotrebne ;)
Meni se isto svidja Ducati, sto jes, jes.. ;)

Inace, ako Vladar da odborenje, stavljam jednu slicicu, on na mojoj crnoj kobili... Hahaha, kukavica, ne vidi se ispod njega :)

Boj@n.R:
Uz duzno postovanje ducatiju, ne mislim da su najbolji sto se i vidi po plasmanima na trkama, licno mislim da je ducati samo nasminkan i da kosta previse, al ok to je moje misljenje. ja sam vise za hondu....ko sto rekoh stvar ukusa

nellle:

--- Citat: Boj@n.R  Mart 24, 2008, 10:10:46 pre podne ---Uz duzno postovanje ducatiju, ne mislim da su najbolji sto se i vidi po plasmanima na trkama

--- Kraj citata ---

sta se vidi po plasmanu na trkama?sta je uradio Casey Stoner na ducati-u prosle sezone?sta je uradio Casey Stoner na prvoj trci ove sezone?
ducati je harao godinama u World SBK i sad presao i u moto gp i nastavio za vladavinom....
a da je nasminkan,nije...pa pogledaj sve te bljestave yamahe honde itd...toliko kica,komplikacija i futuristike....ducati ima savrsene linije,jednostavne.....
a o zvuku necu ni da pricam....pored njega su svi japanci "prdavci".....

nellle:

--- Citat: Svemirac  Mart 24, 2008, 12:34:55 posle podne ---avgusta bolja od ducati-ija!

--- Kraj citata ---

mislis mv agusta?
e to je sminkerski motor....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju