Ostalo > Offtopic

Cvele drzimo ti fige

<< < (17/25) > >>

sasacg:
Italijanski motori su bulja za japance :twisted:

Ne mozes da gledas plasman na trkama i da se po tome odredjuje kvalitet...Tako bi i Citroen bio najbolji automobil kad bi se gledali rezultati u WRC-u...

sasacg:

--- Citat: Svemirac  Mart 24, 2008, 12:42:44 posle podne ---bogami sminkerski ali najbolji...i lepo se cuje...dobar je ducati zesce mada ima modela da mi se jako svidjaju a neki uopste,a zvuk mi se uopste ne svidja znaci uopeste!vecina sad ovih novih motora nekako su tisi,jbt one stare honde od po 600 i 750 kubika se cuju vise dego dobro onaj pravi zvuk da kazem MOMACKI ;rolf;....ovo sad sve nesto slabo...

--- Kraj citata ---

Ako ti treba zvuk,onda uzmi neki V motor,e to grmi :twisted:

nellle:
ma to sam rekao samo da odgovorim bojanu....
znam par likova koji poseduju ducatije...vozili su sve i svasta u zivotu ali kazu da posle ducatija ne prelaze ni na sta drugo osim mozda na novi model ducatija....
ja ne znam da li ste imali priliku da vozite ili da se vozite na ducatiju,ali to je dozivljaj....

@ svemirac
informisi se malo...ducati ima v motor....

edit: greska.....

japanski motori su bulja za italijane :twisted: :twisted: :twisted:

TTgirl:

--- Citat: Cvele  Mart 17, 2008, 02:31:07 posle podne ---@ medonjak and TT
sorry ako sam vas uplaqsio...za ostalu bagru me bash briga...heeheheheh
@ Profimare
to je previjanjew u kucnoj radinosti....
A kako je bilo..sad je zlato...cak uopste nije ruzno...
ipak je proslo mesec dana..sada bar lici na nogu...

--- Kraj citata ---

Ma no problem,samo se  ti oporavi! ;bravi; sherif

donbn:
Stavis mu akrapovic auspuhe i ima milicija da te hvata. Oka ne bi narod sklopio kako puca to brate... Sve zavisi od masine, ali slazes se sa nellem da je ducati macka brate. Ali ipak, kola su majka. Motori, smrt u ruke!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju