Ostalo > Offtopic

Cvele drzimo ti fige

<< < (19/25) > >>

nellle:

--- Citat: Boj@n.R  Mart 25, 2008, 11:17:34 posle podne ---Necu uopste da polemisem o motorima, zato sto se ispaljujes a nisi nesto upucen, vec nacuo od drugara koji su probali, vozili, culi da ducati ovo ono.....ceo zivot se bavim motorima i mislim da imam dovoljno znanja da ti dokazem da nisi u pravu ali brate necemo o tome..... ducati je najbolji i svi srecni.... kad ces cvele opet na motor? 'DRIVINV'

--- Kraj citata ---

OK

Mrtav_Hladan:

--- Citat: nellle  Mart 25, 2008, 11:52:44 posle podne ---
--- Citat: Boj@n.R  Mart 25, 2008, 11:17:34 posle podne ---Necu uopste da polemisem o motorima, zato sto se ispaljujes a nisi nesto upucen, vec nacuo od drugara koji su probali, vozili, culi da ducati ovo ono.....ceo zivot se bavim motorima i mislim da imam dovoljno znanja da ti dokazem da nisi u pravu ali brate necemo o tome..... ducati je najbolji i svi srecni.... kad ces cvele opet na motor? 'DRIVINV'

--- Kraj citata ---

Imam da dodam da je ducati najstabilni motor za stazu sto se tice toga ali ako cemo da pricamo o brzini kao brzini tu ga pusi od yamahe R1, ZX10R-a, CBR1000R ali samo sto se tice brzine sad zavisi sve do coveka isto nekome nepase naprimer Yamaha. Ali ako ces da vozis na stazi najbolje je da se vozi neka masina od 600cc jel 1000cc neces nikad do maksa moci da izvuces 1 i  2 brzina  jel je snaga opaka ja imam R1 i znam sta znaci drzati 190hk u dve ruke i na dva tocka da bi iskoristio snagu moras da si budala i da znas da vozis do bola dobro ko ghostrider naprimer

--- Kraj citata ---

Cvele:
Brate...danas mi dovezli motor...tuga
gledam a ne mogu da vozim....
samo da zaraste noga i sedam i vozim u PM...(naravno mislim na private message...hehehe)

H2SO4:
a cek, jel citav motor, ima li stete?

Mrtav_Hladan:

--- Citat: H2SO4  Mart 26, 2008, 02:39:54 pre podne ---a cek, jel citav motor, ima li stete?

--- Kraj citata ---

neznam nek ti cvele odgovori ali ako je klizo nebi trebalo da bude puno stete mozda samo plastika i tako to ili cvele sta ti kazes mozda je ko kutija sibice

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju