Ostalo > Offtopic

Cvele drzimo ti fige

<< < (20/25) > >>

Cvele:
Ma nista strasno...pukla plastika na repu,izgrebao se vizir.pukao drzac maske,pukao drzac stopaljke,na jednoj strani iskljao oba migavca, i malo iskrivio viljuske...za 1mm!
A da..klizali smo mi,dok nisam naisao na jarak,a onda smo se i malo prevrtali....uglavnom ja sam gore prosao...motoru nista..

The_Bulldog:
tek sad videh temu...nikad nije kasno da ti pozelim brz i uspesan oporavak...ceo zivot vozim motore, pa mi uvek bude krivo kad se neki motorista slomi...A POGOTOVO TUDJOM GRESKOM. Vise mi je tih voda na pola krivine, ulja iz autobusa, peska sa kamiona, nesretnih vozaca PREKO GLAVE..Dobro si i prosao, kako mnogi prolaze. Al' posto je ta ljubav jaca od nas, znam gazices ti jos.

Cvele:
Eeee...tuga...
za dve nedelje idem opet na operaciju....ciste mi neke gnojne kese i vade mi dva srafa...tako da ce mi ostati samo 6...tuga
onda posle jos jedna nazovi operacija...skidaju mi parce koze sa lista i stavljaju na otvorenu ranu da bi mogla da zaraste...
i onda ako opet bude gnojilo jos jedna operacija...vade mi sve napolje...ostajem bez metala ali vezan za krevet...
bas su resili da me seku 100 puta...valjda im zanimljivo...

Shvaba:
Auuuu.... E, zelim da ti prodje ta operacija  sto bolje i da sto pre ozdravis !  Jak si ti covek , izdrzaces to,Znam ja!

Radomir:
Nedaj se Cvele. Ocekujem da najkasnije sledece godine u ovo doba ponovo nagazis motor do kraja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju