Ostalo > Offtopic
MANIMAL GYM
Manimal:
--- Citat: BORIS ---Kucni Gym je super u slucajevima kada ne stignes da odes do teretane a ne zelis da propustas trening! Takodje jos jedna dobra stvar je kod treninga dva puta dnevno...i zbog klope i zbog odmora!
Manimal mislim da u tvom slucaju imas sve sto je potrebno za trening celog tela! Super...pozdrav iz Beograda!
--- Kraj citata ---
Da imam sve sto je potrebno za sada.
Manimal:
--- Citat: dadochicago ---I aj volimm da treniram sam ali opet je mnogo lepse kad imas jednu ili vise cupi za malo vecu motivaciju :D :D
--- Kraj citata ---
Hahaha, ja nemam vremena da mislim o nicemu dok treniram, samo da odradim kvalitetan trening i da bjezim iz teretane da se jede i odmara.
LDusan:
Svaka cast batice. Ja licno ne bih mogao da vezbam kod kuce, jer mi to nekako narusava sam taj "ritual" odlaska u teretanu, taj osecaj "idem u teretanu da vezbam", ali ako nemas vremena onda je ok.
thor:
zdravo manimal, pozdravljam tvoju volju da uspes jer znam kako si izgledao prije 90 i kroz sto si sve prosao u ratu, pravi champ, nastavi tako dalje
Manimal:
--- Citat: thor ---zdravo manimal, pozdravljam tvoju volju da uspes jer znam kako si izgledao prije 90 i kroz sto si sve prosao u ratu, pravi champ, nastavi tako dalje
--- Kraj citata ---
Hvala prijatelju, znas kako je bilo kada smo pocinjali 1986, e jebiga to su bila dobra vremena, tad i vise nikad. Jebiga, nijedna prijeratna slika nije ostala pa da me malo podsjeti na pocetnicke dane, ali zivot ide dalje.
Drago mi je da si dosao na forum, pa da i ti pomognes ovoj mladezi sa savjetima koliko ti vrijeme bude dopustilo.
Jos jednom, dobrodosao.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju