Extreme Forum

Multimedia => Slike članova i članica foruma => Temu započeo: bebac Oktobar 10, 2007, 03:35:32 posle podne

Naslov: 3MESECA SPREMANJA 3 ZLATNE MEDALJE, TERZA MIRSAD SLIKE
Poruka od: bebac Oktobar 10, 2007, 03:35:32 posle podne
Terza Mirsad 1980god, 169cm i takmičarska težina 77.8kg.
Pobednik u Slavonskom Brodu 2007-me u kategoriji od 75-87,5kg, izašao je sa 77.8kg, lakši od svojih protivnika i do 9kg.Ja sam mu bio pomoćnik koji ga je mazao, savetovao... i to zahvaljujući stvarima koje sam naučio ovde na forumu i kroz neka takmičenja gde sam bio uz moje drugare Gorana Ilića i Bojana Đurovića i naučio neke stvari.
Izuzetno skladno građen.
Za ovo takmičenje se spremao 3meseca, a pre toga je bio u zatvoru 7godina (osuđen na 12god) ubisvo u odbrani, tom prilikom je i ranjen, metak mu je probio nogu, prošao kroz zadnjicu isekao srčanu arteriju...Doktori su razmišljali o tome da mu iseku nogu ali odustali su od toga.
Nakon svega toga i sa vrlo ograničenim novčanim sredstvima izlazi na takmičenje gde osvaja publiku, sudije i dve zlatne medalje.
Sutra dan odlazi u Beograd na takmičenje NABBA i osvaja zlato u svojoj kategoriji.
Pored ranjavanja, zatvora, ograničenih finansija on uspeva da se vrati i porazi ljude koji imaju i više para, zdravlja i sreće u životu.

Proveo sam sa njim nepuna 2dana i video koliko je dobar čovek i sportista koji ima velike šanse da uspe u ovom sportu. On je (neznam koje godine) bio osmi na svetu u Dubaiju.

E u razgovoru sa njim rekao mi je sledeće:
Dnevni unos proteina mu je 2gr po kg (nema se za više), whey protein i nevoli nešto i umesto njega pije aminokiseline kad ih ima+glutamin.
Sad zamislite da neko uloži para u njega, dokle bi došao...
Ako on laže mene i ja lažem Vas.

Nadam se da će neko uvideti da treba uložiti novac u ovakvog sportistu i ostale Peđu Petrovića, Gorana Ilića, Bojana Đurovića i ostale takmičare i da će sa tim doprineti popularizaciji sporta i naravno sopstvenu dobit će imati kroz svoje reklamiranje.
 
Naslov: Melissa Marie Gonzalez
Poruka od: Manimal Oktobar 22, 2007, 02:01:24 pre podne
...