Koliko dana da napravim pauzu pre nego sto mogu opet da krenem da pijem sagorevac? Popio sam 2 kutije meltdowna.
A da ti malo pocnes da citas forum druze?Ili mislis da je Pedja placen da odgovara na svaku glupost, da me ne shvatis pogresno, svi mi ovde hocemo da pomognemo, ali ovakva pitanja su jednostavno uvredljiva.Jer da si bilo sta procitao iz relevantnih tema, ne bi ti sigurno izlecale ovakve nebuloze
da li bih mogao da ubacim jos jedan da sa 0uh,posto mi uopste ne nedostaju, za sada imam samo jedan dan sa 0uh
interesuje me nesto jel se i vama ovo desavalo ja sam gladan posle obroka,nekih sat ipo
Markokao sto ti neko gore recepre nego sto nesto pitas onda bih te molio da ipak malo razmisisdakleMELT je isto STETAN kao i AC-tj NIJE STETANsve i jedan sagorevac na ovom svetu koji u sebi ima COFFEIN,TARUIN ili neku slicnu supstancu koja je CNS stimlans ubrzava rad srcamarkoKAFA KOJU POPIJES SA DRUGARIMA ubrzava rad srca samo sto doza od 30ak mg coffeina ne deluje an tebe tako snaznoANIMAL CUTS NEMA EFEDRINA u sebi kao ni jedan sagorevac u zadnjih 10ak godina jer je to ZABRANJENA SUPSTANCA
hah pa za deset dana sam skinuo 5kg ,ja mislim da je to dosta dobro,hhaha stvarno cudo da sam na dijeti gladan
5kg za 10 dana? Auu..