Decembar 05, 2023, 04:17:38 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
418.646 poruka u 18.730 tema - 20.890 članova - Poslednji član: Jan1305
X3MShop banner

Autor Tema: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan  (Pročitano 8374 puta)

Van mreže thor

 • Light Heavyweight Member
 • ****
 • Poruke: 609
 • Ali ajde vise skini mi se sa kurca, jebala te hrvy
Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« poslato: Novembar 28, 2006, 02:11:01 pre podne »
Hapsenje od Craig Titusa i Kelly Ryan zbog ubojstva je izazvalo pravu rijeku raznoraznih komentara i glasina u internetu. FLEX pokusava da da jednu drugu stranu ove situacuje, naime samo iz policijskih akti, da biste vi dobili samo fakte.
U Pahrump, Nevada , stajao je jedan crveni jauguar u plamenu. Ok, jedan auto koji gori je  u ovome dijelu svijeta nista neobicno.MOzda je to jednostavno bio pokusaj od strane vozaca da izade iz leasing-ugovora, ili je motor jednostavno bio pregrijan-ipak mi govorimo o jednom od americkih pustinja u jugozapadu zemlje. NO taj goruci jauguar je signalisirao jedan lanac od dogadaja , koji  je uzdrmao internacionalnu bodybuilding scenu, i izazvao lavinu od medijskih izvjesca.
U gepecku je policija otkrila tijelo od Melisse James, sustanarke i asistentice od Craig Titus-a i Kelly Ryan, mozda najcudnijega para u bodybuildingu. Danima nakon toga su Craig i Kelly bili ispitivani od strane policije iz Las Vegas-a i na kraju pusteni na sloobodu. U srijedu 21.decembra, je ipak izdat nalog za hapsenje protiv toga para, kojij je napustio grad i navodno se spremao na put za grcku, gdje se je Titus , po navodima policije , nadao da ce uspijeci izbijeci hapsenje od strane americkih inspektora.  Nakon sto je par vozio po cijeloj zemlji , bili su 23.decembra u jednome salonu za nokte-Ryan je upravo manikirala njezine nokte :lol:-u Stoughton, Massachusetts, za ubojstvo James uhapseni.
Nakon sto je objavljeno da su uhapseni zbog ubojstva prvoga grada , kidnapovanja i pozara trecega stupnja, pojavila se hrpa raznoraznih spekulacija u internetu. Pojedine stvari koje su bile objavljene odgovaraju istini, ali velika kolicina stvari je bazirana na glasinama, ili je jednostavno izmisljena. Prije procesa koji je zakazan za 22.januar 2007, pokusati cemo se probiti kroz glasine i dati vam sliku onoga sto se u ovome trenutku zaista zna.
Fakat. U ranim jutarnjim satima u 4.40 14.decembra 2005 poslao je jedan anonimno poziv kod dobrovoljnih vatrogasaca u Mountan Sprins , Dick Draper-a, vodu te grupe, u Sandy Valley Road, u blizini Blue Diamond Road. Kada je tamo dosao, nasao je jednoga crvenoga jaguara, koji je gorio. Nakon sto je on otprilike 45 minuta pokusavao ugasiti vatru, vozio je nazad da dovede veci auto za gasenje pozara jer sa ovimm njegovim nije imao srece. Gepeck je vec bio sav u plamenu-prije nego sto je otisao po pomoc zapisao je tablice, koje je kasnije dao policiji.  Za vrijeme njegove odsutnosti ponovo je uslijedio drugi poziv koji je isto tako spomenuo taj pozar.
U potpunoj pomracini, vratio se Draper negdje oko 5.15 sa vecim autom nazad da bi ugasio vatru. Nakon sto je sa jednim stapom i depnom lampom pretrazivao auto nasao je les. Pozar je vec bio dalje objavio, ali ovaj nalaz mijenjao je sve. Nazvao je centralu da bi njegove kolege mogle nazvati u las Vegas-u Metropolitan Police Department.
Kada je strucnjak za otkrivanje tragova Jessie Sams toga 14. decembra u 9.30 dosla na mjesto nesrece bilo je prilicno vjetrovito. Karoserija je bila netaknuta ali od crvene boje nije ostalo nista. Glava od lesa je bila umotana u stoff i bila vezana sa komadom zice. Mrtvo tijelo je bilo okruzeno sa ugljenom , a kljucevi  nisu bili u autu.
Jedna DNA analiza u University of Olahoma je dokazala da je mrtvo tijelo Melissa James.  Foren fizicar Clark County Piotr Kubiczek nije donio nikakovu odluku o tome sto je moguci uzrok smrti. Radilo se o vise mogucnostima , zato sto je njezino tijelo bilo do 70% izgorijelo, su indicije o tome da li je rijec o davljenju ili udarcima sa tupim predmetom bile unistene. Isto tako i vatra sam kao moguci uzrok smrti nije bila iskljucna. Prilikom autopsije nadeni su ostaci trake za vezanje na glavi i ustima , ali ne i tragovi an plucima i ne ugljicni dioksid u krvi.Isto tako su indicije za eventualno davljenje bile unistene, tako da i ta vrsta smrti nije iskljucena.  Prilikom nasilne smrti je ponekad jezicna noga (dio jezika) ostecena u predijelu stitne zlijezde, ovdje ni to nije bio slucaj.
U krvi zrtve su jako otrvne kolicine Morphium u 6-Monoacetylmorphin nadene. Da li su te supstance pojedino ili kroz formu heroina dospijele u tijelo, nije moglo biti ustanovljeno, da mijesta uboda nisu pronadena. No to je moglo i zbog vatre nestati i biti jako tesko za dokazati. James je imala abnormalo puno tekucine u njezinim plucima , to je cesto dokaz za zadrzavanje Morphium-a ili za konsumiranje heroina. Zbog svih tih indicija je stajalo u zavrsnome izvijescu , da je nerazijasnjeno doslo do trovanja sa opijumskim otrovima .
Zbog tablica koje je Draper dao policiji lako se ustanovilo da je vlasnik automobila Kelly Ryan. Negdje oko 11 sati, toga 14.decembra pozvonili su inspektori na  vrata od Kelly Ryan i njeznoga supruga Craig Titus-a , da im postave par pitanja. Kada je Ryan otvorila vrata, objasnili su joj da je njezin jaguar naden, i zamolili su je da im pomogne razjasniti sitauciju.
Zagonetka preko zagonetke. Od sada je postalo nezgodno sa pojedinacnostima. "Price kako je Titus, Ryan, i drugi imali svako svoju verziju su ipak nedokazane" Evo samo nekoliko stvari koje smo saznali od policije.
Melissina majka, Maura James, koja zivi u Lamberville, New Jersey, telefonirala je 13.decembra, u 11.42 otprilike nekih pet minuta sa svojom kcerkom-to je bio zadnji kontakt, koji je imala sa njom. Ona se je dogovorila da se nadu slijedecega dana na aeodromu u Newark-u. I takko je i bilo, slijedecaga dana je cekala njezinu kcerku na aeodromu, ali Mellisa nije vise dosla.
Jedno taser-oruzje(elektosoker), je zahvaljujuci nezinome ugradenome mikroprocesoru, koji biljezi broj i kolicinu pucnjeva, 13.decembra izmedu 14.10 i 14.11 ujedno sest puta ispaljeno. Prema iskazu od Grand Jury, dala je Megan Pierson Foly, jedna prijateljica Ryans, koja kao hypoteken maklerin radi, DaveO Kelley, jednome suradniku senata za ubojstva, u Las Vegas-u,22.decembra u prisutnosti njezina advokata, jednu Nike sportsku tasku, koja je sadrzavala siijedece stvari: jedanu plasticnu kutiju crne boje sa jednim M-18 Tesar oruzjem,zatim dva u foliji zamotana predmeta i 20cm dugacku batinu od koze(kakovu policajci koriste),
M-18 je nesto slicno M26-oruzju kakovo policija koristi, sa razlikom da M-18 puca sa jednom nizom frekvencijom.Na elektrodama se nalazi nekih 50 000 volti, od kojih cilj na koji biva pucano dobija dvije trecine.Prilikom pucnja bivaju pustene u atmosferu 30-40 AFID Tags,  slicne konfetijima, mjesovite ,sarene, papirne tvari sa serijskim brojem od kartuse. Prilikom jedne provijere kuce, nasla je policija 26 TAgs iz TAser pistolja u Nike tasci u kuci od Ryan/Titus, izmedu ostaloga u vrecici za usisivac.
Po izjavi koju smo dobili od policije to oruzje je bilo registrirano na Rayan Chastain, jednoga podstanara od Titus-a, i prijatelja od fitness takmicarke Lauen Amanda Polk, koja je trenirala zajedno sa Ryan. Prema izjavi se dalje saznaje da je oruzje kpljeno za Titus-a, a kasnije se je trebalo i prepisati na njega. Prema policiji, telefnirao je Titus, toga 13.decembra u 15.26, 16.39, 18.23, 14.46 i u 20.06 sati , te 14. decembra u 2.31, 2.34, 4.20, i 4.28 sati sa Anthony Gross, jednim prijateljem od Titus-a i Ryan, koji je u ovome svemu optuzen za pomoc prilikom pozara trecega stupnja.
U ranim jutarnjim satima 14.decembra 2005 su u WAllmarkt-u(trgovina),u Fort Apache Road u Las Vegas-u,kupljene 7 flasa benzina za upaljace, jedan napitak i set za rostiljanje.Vidio kamera je pokazala jednu tamnokosu zenu u trenirci za gym sa bijelim strafnama na rukama i nogama, jedna slicna trenerka je kasnije nadena 5.januara u Mellisas sobi, u kuci od Ryan/Titus.-kako preko trave prelazi u kolicima sa sedam flasa. Vrijeme je 3.21. Kasnije snimke pokazuju istu tu zensku osobu u jednome crvenome autu i muskarca koji joj jpomaze utovariti vrecice u auto. Gepeck nije bio otvoren , muskarac sijeda za vozacevo mijesto a zena preko puta njega.
Policija vjeruje da je Gross, toga 14.decembra sa Titus i Ryan u 4.12, viden u jednoj Shell-benziskoj pumpi,navodno je on rekao policiji da se tu nasao na zahtjev Titus-a. Dosavsi na benzinsku napunio je Gross jedan kanistar crvene boje i sklonio ga kod jednoga kamiona. Tada mu je Titus preko mobilnoga rekao gdje da vozi, Gross je objasnio policiji da je vozio nekih 25 min u pravcu Pahrump pracen od Titus-a i Ryan u crvenome jaguaru.  Kada su se nasli na mijestu gdje je jaguar kasnije naden, nazvao je Gross Titusa i pitao za instrukcije. Ryan je onda izasla iz automobila, sijela pored Gross-a, i naredila mu da okrene auto.Titus je dotrcao do automobila uskocio na lijevu stolicu pored vozaca i derao se vozi, vozi vec jednom.
Sta se desilo? U dogadanja od 13.decembra , je uspijela malo svijetla donijeti jedna prijateljica od Ryan, Megan Pierson Foley- Ona je naime uspijela da se smota i pogresno isprica dvije verzije od jedne price iz cega se ispostavilo da je ona pokusala sa zastiti Ryan.
9 sati. Titus je ostavio vijest na Mailbox od Foly, to je bilo neobicajeno, on ju nikada nije nazvao.
oko 20 sati. Ryan je ispricala Foley o svojima problemima sa James-konkretno zalila se kako ju James pokrada. To je bilo prvi puta kako je Foley to cula.
11.sati. Foley je nazvala Titus-a nazad. On je rekao da je u sobi od James i da je tamo nasao kutiju koja se zakljucava sa kreditkartama, kopijama od kredit karti, te pasose(navodno od njega i Ryan.),Titus je zvucao jako ljutito-sjeca se Foley.
14 sati. Foley ne nazvala Ryan da se dogovore oko treninga, i pitala ju da li bi htjela da sa njom slavi, diplomu, koju je upravo dobila. Kada je Ryan nije vise zvala ona je pomislila da nece da treniraju taj dan zajedno.  I onda je rezervisala jedan stol u Green Valley Ranch, sa svojim deckom(sada suprugom) Jeremy Foley.
118,30-19.00 sati. dok je par u restoranu jeo nazvao je Titus Foley od kuce i pricao puno o James i tvrdio kako joj je kupio kartu za avion za Floridu. Istovremeno je rekao da ce ju izbaciti iz stana i da ce ju ostaviti u jednoj trgovini.  Za vrijeme te vecere je Foley jos dva puta bila nazvana od strane Ryan, jednom je htjela da prica o James, a drugi put je pozvala da nakon vecere doce do njih dvoje.
22.30 sati. Foley dolazi do kuce Titus/Ryan, a Titus joj pokazuje jednu torbu koja, kako je rekao pripada James i navodno sadrzi Crystal Methamphetamin i krvave kanule. Oni su zatim dosli do Ryans kupatila i pricali dok je ova susila kosu. Odjednom je Ryan ispricala sapcuci, kako su ona i Titus iznajmili sobu u hotelu za James, da bi ju upitali sta to treba da znaci, ta krada novca. To se desilo 12 decembra,  nakon zucne rasprave, su ju opet vratili u kucu, i tada je doslo do fizickoga obracuna  i neko je taser-pistolj upotrebio, nejasno je tko , James ili Ryan, koje su se potukle.Ryan je pozvala Titus-a koji je dosao i odnio James u drugu sobu u poceo da ju tuce,onda joj je navodno dao Xanax da bi ju uspavao, i zapovijedio Ryan da donese Morphium, i da joj da spricu,u nogu. Kasnije te noci je Titus demonstrirao pred Foley kako to on nekoga muci, i dok joj je to objasnjavao priznao joj je da je on ubio James. I vise od toga on je ispricao kako planira da to izgleda kao silovanje, jer ce njezne stvari da pobaca okolo auta,sve da podere.  Zatim je rekao da ce da vozi negdje oko 4.00 A ako bude trebao pomoc pitati ce Grossa koji mu ionako duguje novac.
1.30 sati 24.december. Prema Foley nalazila se james u gepecku od jaguara, to joj je Titus rekao.
2.30 Foley napusta kucu od Titus /Ryan,
16.decembar 2005 Foley-s su se dosli oprostiti od para ,jer su ovi htjeli otici u grcku, i tako izbjeci izruke policiji.
Proces. 18.july 2006 Advokati Richard Schonfeld i Steven C. Boozang, te Tom Pitaro pokusali su neuspijesno da argumentiraju kako dokazi za kidnapovanje nisu dovoljni. Nihova tuzba je odbijena.
Pocetak procesa je u januaru 2007.Tada ce biti pokusaj policije da dokaze kako je ovdje pocinjeno ubojstvo, ali to nece biti nimalo lako, jer su mnogi dokazi nestali u vatri.
U meduvremenu Titus vjeruje u njegovu nevinost, i nada se da ce on i Ryan biti oslobodeni od svih tocki optuzbe.


Pismo iz zatvora: Nakon sto je FLEX autor Greg Merritt zamolio Titusa da da izjavu on se povodom pisma oglasio.

   Dragi Greg, ovo je pismo za tebe sa molbom da ga objavis u FLEX-u,
ja trenutno pisem knjigu, koja se zove Craig Titus Tells All,  za nekoliko tjedana ce biti objavljena u internetu pod adresom: www.musclemissions.org
U toj ce knjizi biti sve do detalja opisano, sve sto vlada u Bodybuilding sceni, u IFBB i  u NPC, sve o steroidima, diureticima, ne testovima, korupciji, o vodecim glavama, prostituciji, izmedu sudaca, homoseksualnome sexu za novac, izmedu fitnes takmicarki i sudaca, lazima i izrabljivanju-JEDNOSTAVNO SVE
Sve cu da kazem i zasto ja i Kelly nakon Ironman-a 2005 bivamo prisiljeni ici u penziju, samo zato jer ja...(ovo je od njega tocke)
NIKO NECE PROCI NEKAZNJENO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozz
thor           
WHY DO I KEEP HITTING MYSELF WITH A HAMMER?
BECAUSE IT FEELS SO GOOD WHEN I STOP

Van mreže thor

 • Light Heavyweight Member
 • ****
 • Poruke: 609
 • Ali ajde vise skini mi se sa kurca, jebala te hrvy
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #1 poslato: Novembar 28, 2006, 02:14:24 pre podne »
dobro vece manimal :lol:
ti ces sigurno medu prvima saznati sta se desava sa Titus i Kelly
pa javi nam
pozz
WHY DO I KEEP HITTING MYSELF WITH A HAMMER?
BECAUSE IT FEELS SO GOOD WHEN I STOP

Van mreže Manimal

 • Super-heavyweight Member
 • ******
 • Poruke: 2.496
 • I'm The King Of Fatness
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #2 poslato: Novembar 28, 2006, 02:18:06 pre podne »
dobro vece manimal :lol:
ti ces sigurno medu prvima saznati sta se desava sa Titus i Kelly
pa javi nam
pozz

Prijatelju, ti mu ga stvarno dajes po clancima.

Odlicno!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Dobar ti je avatar!

Van mreže Vladar

 • Admin
 • Super-heavyweight Member
 • ********
 • Poruke: 6.552
  • https://www.proteini.si/me/
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #3 poslato: Novembar 28, 2006, 10:37:27 pre podne »
Svaka cast majstore!!! Samo da se smjestim u BD gdje sam se tek preselio i stize i moj odgovor! :-)
Sjajno je ovoliko clanaka iz najrazlicitijih casopisa,sve svjeze, ma izvanredno Thor!
A vjeruj da znam da za ovakve stvari treba i vremena i truda, tako da zaista vrlo cijenim sta radis za nas Forum!
A vjerujem i svi ostali na X3M-u!

KEEP THEM COMING BRO!!!!
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže dr_rapid

 • Cruiserweight Member
 • *****
 • Poruke: 1.073
  • http://www.tugraz.at
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #4 poslato: Novembar 28, 2006, 10:39:36 pre podne »
Thor, pa ti prepisa citav novi Flex. Bas sam ga dobio kao rodjendanski poklon od frenda iz teretane. Prevod ti je odlican. POzzz

http://www.youtube.com/watch?v=Q6xi_VbSH8Y
If you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!! - Tom Platz
Moje slike

Van mreže H2SO4

 • Super-heavyweight Member
 • ******
 • Poruke: 5.778
 • sve je to na psihickoj bazi ®
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #5 poslato: Novembar 28, 2006, 09:34:22 posle podne »
http://www.musclemissions.org/

Does the I.F.B.B. have a secret agenda to lead you into devil worship? Is it really possible that Joe and Ben Weider worship Satan? Can the success of their bodybuilding empire be attributed to their loyalty to Lucifer?

dobra ce ta knjiga da bude
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Remetik

 • Super-heavyweight Member
 • ******
 • Poruke: 3.333
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #6 poslato: Novembar 29, 2006, 02:30:04 pre podne »
Svaka cast Thor!

Van mreže Polomac

 • Super-heavyweight Member
 • ******
 • Poruke: 5.861
 • http://miskopolomac.blogspot.com/
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #7 poslato: Novembar 29, 2006, 10:35:02 pre podne »
slazem se za trud..ceni se nego sta..bravo...mnogo jakih textova..

Van mreže thor

 • Light Heavyweight Member
 • ****
 • Poruke: 609
 • Ali ajde vise skini mi se sa kurca, jebala te hrvy
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #8 poslato: Novembar 29, 2006, 12:40:18 posle podne »
hvala remetik, hvala kum, i jako hvala dr rapid na fenomenalnim slikama
isto tako hvala sasacg manimal,  vladar!!!!!
na podrzci i suradnji i to je ono sto cini ovaj forum tako dobrim-zajednicki posaol :D
WHY DO I KEEP HITTING MYSELF WITH A HAMMER?
BECAUSE IT FEELS SO GOOD WHEN I STOP

Van mreže Pedja_Petrovic

 • Admin
 • Super-heavyweight Member
 • ********
 • Poruke: 45.238
 • THE GENERAL OF ARMY
  • Ogistra Suplement Shop
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #9 poslato: Novembar 29, 2006, 01:12:18 posle podne »
MALO JE PAO U MASI HA?

Van mreže Remetik

 • Super-heavyweight Member
 • ******
 • Poruke: 3.333
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #10 poslato: Novembar 29, 2006, 01:36:04 posle podne »
Sad ce da nabaci onaj Radijator look.

Van mreže Pedja_Petrovic

 • Admin
 • Super-heavyweight Member
 • ********
 • Poruke: 45.238
 • THE GENERAL OF ARMY
  • Ogistra Suplement Shop
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #11 poslato: Novembar 29, 2006, 04:01:39 posle podne »
http://www.musclemissions.org/

Does the I.F.B.B. have a secret agenda to lead you into devil worship? Is it really possible that Joe and Ben Weider worship Satan? Can the success of their bodybuilding empire be attributed to their loyalty to Lucifer?

dobra ce ta knjiga da bude
...ako ovo vidi jedna osoba..ima da te kuje u zvezde jel vec dugo vremna pokusava da doakze da je ifbb satanska organizacija..

Van mreže gavranac

 • Middleweight Member
 • ****
 • Poruke: 309
 • Veoma gladan
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #12 poslato: Novembar 29, 2006, 04:09:27 posle podne »
HA! na ovoj prvoj Rapid-ovoj slici Titus je isti Pedja!  :shock: :D
Bolje ispasti glup, nego iz autobusa.

Van mreže Pedja_Petrovic

 • Admin
 • Super-heavyweight Member
 • ********
 • Poruke: 45.238
 • THE GENERAL OF ARMY
  • Ogistra Suplement Shop
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #13 poslato: Novembar 29, 2006, 04:13:27 posle podne »
HA! na ovoj prvoj Rapid-ovoj slici Titus je isti Pedja!  :shock: :D
..JEZIK PREGIRZO....

Van mreže H2SO4

 • Super-heavyweight Member
 • ******
 • Poruke: 5.778
 • sve je to na psihickoj bazi ®
Odg: Smrt u pustinji-Craig Titus i Kelly Ryan
« Odgovor #14 poslato: Novembar 29, 2006, 04:16:34 posle podne »
... dok je NABBA zapravo federacija pod pokroviteljstvom Ruske Patrijarsije


NABBA SAVES !!!
matere mi matere,
kupicu ti dimije