Citat: Stevan Čerubdžić Januar 12, 2021, 12:19:47 posle podneCitat: pirat Januar 12, 2021, 12:08:16 posle podnePusti je jos malo pa nabaci sexy mindjusicu ko Lukas 😅😅Jos da naucim da mumlam na televiziji kao on i resili smo 😅vanilice moras malo, pa onaj secer sto stane od njih hahaha
Citat: pirat Januar 12, 2021, 12:08:16 posle podnePusti je jos malo pa nabaci sexy mindjusicu ko Lukas 😅😅Jos da naucim da mumlam na televiziji kao on i resili smo 😅
Pusti je jos malo pa nabaci sexy mindjusicu ko Lukas
Citat: BOGISHA Januar 12, 2021, 12:24:33 posle podneMa salim se malo druze moj, bitno je da je upalila prica i da si ti zadovoljan kakav god da je protokol, a da je kosa porasla golemo vidi se iz svemira.Sve znam, nego me spamuju ljudi pisu da nosim periku, da sam isao na operaciju kose. Ma jesam kako nisam hahah
Ma salim se malo druze moj, bitno je da je upalila prica i da si ti zadovoljan kakav god da je protokol, a da je kosa porasla golemo vidi se iz svemira.
Citat: Stevan Čerubdžić Januar 12, 2021, 12:35:26 posle podneCitat: BOGISHA Januar 12, 2021, 12:24:33 posle podneMa salim se malo druze moj, bitno je da je upalila prica i da si ti zadovoljan kakav god da je protokol, a da je kosa porasla golemo vidi se iz svemira.Sve znam, nego me spamuju ljudi pisu da nosim periku, da sam isao na operaciju kose. Ma jesam kako nisam hahahMa pusti te bambuse uvek ce biti sujete i zavisti medju ljudima. Nego daj ti meni formulu kako da se izduzim malo hahaha nema smisla ici samo u sirinu
Pa ne trenira samo Pedja jbg 😅