Pre skoro 14 god BB scena je bila drugacija nego danas.Zahvaljujuci Bobanu Lazicu ciju dozvolu sa objavljivanje video zapisa sam dobio,to je ovekoveceno u obliku VHS video zapisa,a kroz ovaj serijal imati ce te priliku da pogledate delove treninga 17 takmicara koji su se spremali za to takmicenje.Tu su moji veliki prijatelji i sampioni od pokojnog Denisa (u ciju sast i veliko postovanje) njegov video objavljujem kao prvi,pa do Igora Milanovica,Pedje Milosevica,Ivana Strugarevica,Marka Dimitrijevica,Slavise Djordjevica,Aleksandra Djordjevica,Sase Stankovica....moja malenkost itd.Naglasavam da je ovo radjeno na VHS,da snimci naravno nisu na nivou danasnje tehnologije kao i da nikome od nas nije bio dostupan internet,nismo poznavali ni GH,PEPTIDE,INSULIN,SARM i ostale kucne carolije (dok neke,naravno jesmo)
, znanje se prenosilo od "usta do usta" . Neki od danasnjih sampiona u to vreme imali su po 5-6-ili 7 god i nadam se da ovaj materijal nece pogresno shvatiti.Uzivajte! Powered by: NUTRITION SHOP OGISTRA #ogistra
https://www.facebook.com/ogistra.shop/videos/1270207986376771/