Vidi... ti imas problem, zdravstveni problem... tako da... IDI KOD NEKOG KO IMA DIPLOMIU, citaj D-I-P-L-O-M-U iz svoje struke i iskustva , a ne da se lecis po internetu, ZNAS STA je DIPLOMA? to je ono sednes pa nacepis guzicu jedno 5 godina , pa plus specijalizacije plus prakse plus iskustva od starijih kolega, plus KARAKTER da kroz sve to prodjes i zavrsis, pa plus poprilican dijapazon slucajeva raznih bolesti i uzoraka itd da ne nabrajam. Ali ne diplomu nekoga kome je ordinacija balkaninfo nego zvanicna akreditovana ustanova u zvanicnoj insitituciji za lecenje. JER NA KRAJU KRAJEVA I TI OD KOJIH SI DOBIO SAVET, A VERUJ MI ZNAM IH DOVOLJNO, kada naidje neko sranje jurcaju po jednim , drugim trecim, lekarima... e pa tako moras i mozes i ti.. to je ako logicki gledas situaciju uvek stanica koju moras da prodjes, nemoj samo da ti bude poslednja, na koju MORAS da sidjes... i procitaj dobro ono sto sam napisao... u 99 posto slucajeva, depresija se ne leci hormonima... price za malu decu i izgovori baraba da te navuku na hemiju... Sto kaze Stevdza, imas 37 godina, nisi malo dete da te neko voza...