Kao prvo zellim da vas sve pozdravim jer sam nov na forumu!
Iako sam i sam izasao na to takmicenje,moje 2 u zivotu,na poziv i predlog Peter liske kod kojeg i treniram,i iako sam novi i u tom svetu takmicenja i zamrsenih odnosa u BB u Srbiji sto se tice federacija i uopste organizacije,moram da se slozim sa Pedjom...ZALOSNO i porazavajuce za Srbiju...organizacija,smisao i pravac svega toga vise lici na neciju licnu predstavu i interes,nego na afirmaciju BB u Srbiji.U pravu si Pedja skroz,mogu da te vole ili mrze ali ne mogu da te ignorisu,kao i Lisku,kojeg su jedva i spomenuli,pionira ovog sporta.Moram da prenesem i njegovo nezadovoljstvo svime time.Zato se niko i nije od njih pojavio,sem mene ali ok ja sam novi i treba mi kaljenje sto se takmicenja tice....ali ostalo....Da 2 slovenca za svaku pohvalu,vidi se sada ko ima para i sredstava...a na momka iz BG,verovatno mislis na Simovica koji je bio i apsolutni,Beo Gym,da skroz ok...nam ostalima ostaje da se i dalje borimo za nesto bolje,vise i dalje....Pedja svaka cast za KUP Srbije u NS,BRAVO....