Nekapiram zasto je bitno koliko je ko imao partnera,kljucna rec je imao-la ali kad je sa tobom onda je sa tobom.Svi mi imamo proslost glupo je gledati na taj nacin ,musko je kralj ako ima sto vise a zena je drolja,pa nije srednji vek.A pogotovo podele tipa ova je fina a ova nije,a ko si ti da odredis sta je fino,ako ces podele onda prolazi samo ona sa ovom mi je lepo sa onom nije,a sta je bilo pre toga i koliko bas me zabole djon.Samo nesigurni ljudi obracaju paznju ta te trivijalne stvari,lepo rece neznalica ako cu da biram bar da izaberem onu koja zna.
Big V
od skora citam tvoje postove i dobri su. Ii ako si mlad imas dobar rezon i sirinu.
Sto bi zena bila drolja ili potrosna ako ima vise partnera on nekog broja. A ja sto sam spavao sa dva ili tri puta vise partnerki od nje, ja sam zlatan, super tip.
To je grozna predrasuda.
Po cemu to ja nisam potrosna roba nego bas tamo neka ona?
BRAVO
Sta znaci to uopste "dozvoljeni maksimalni broj partnera pre udaje"? Kad sam sa nekim, onda sam sa njim, i to je to. Proslost je proslost. Tako onda i ja mogu njega da pitam "a koliko si ih imao do sad, tj pre mene?". Zar je to bitno? Pa da mu je bilo dobro sa nekom od tih ex, sa njom bi i ostao, ne bi trazio i dosao do mene
I obrnuto.
Tako da ni ona konstatacija uz zezanje "...Nije bre njemu do broja, nego mozda bio neko bolji !
", u principu jeste realna u smislu da dosta muskaraca zaista tako razmislja, ali je u stvarnosti totalno nerealna, bas iz razloga koji sam gore navela. Da mi je bilo dobro sa tim nekim ex, sa njim bih i danas bila. Konkretno, kad se budem (daj Boze) udala jednog dana, taj muskarac ce u mojim ocima biti definitivno za mene najbolji, odgovarace mi u svemu, a i njegov :mrgreen: (da sad ne imenujem hehehe) ce mi odgovarati :mrgreen: (da, zvucim vulgarno mozda i prosto, ali to je to).
Nego, naslov teme je odlicno izabran. Definitivno "potpaljuje" razlicite stavove