Pametno receno.. Pa nisam aktivan,na poslu se uglavnom sedim za kompom,ili se setkam,retko kad ima neke zahtevne fizicke aktivnosti.. A mene buni sada to sto sam negde procita da pre i posle treninga treba da se poveca unos UH! Pre treninga da bi imao energiju za trening koji traje 1:30,a posle treninga zato sto ti je organizam prazan,i mozes slobodno da uzmes vecu kolicinu UH jer to tad ne moze da se pretvori u salo,jer ga telo trosi za oporavak,i onda kada legnes da spavas misici rastu.. Na trening idem u 18:00,a pre treninga ne smem nista da jedem 2 sata(zdravstveni razlozi)a ne smem ni da jedem posle 21:00,dakle tu mi je najveca razlika,obrok pre treninga u 16:00,a obrok posle treninga u 20:30..
Moj problem je to sto ne mogu da unesem veliku kolicinu hrane i u 12 i u 14 i u 16.. U 12 i u 16 pojedem po 200 grama nekog mesa,ali u 14 nema sanse,tu jedino mogu dva sendvica i to u vrh glave,ili ako sam doruckovao 4 sendvica onda u 14 pojedem ovsene..ta dva kombinujem.. Kao sto sam vec rekao obrok posle PWM mi je ili tunjevina ili jaja..
Da li je tacno da su najbolji izvori UH: pirinac,krompir,integralna testenina,crni razeni ili integralni hleb,kuvani grasak i kukuruz(mix),boranija..
Najbolji izvori proteina: Belo meso,teletina,riba..Jaja,tunjevina(znam da je tunjevina riba ali ono..)
Po meni to je to nadam se da sam skapirao ok..