Ostalo > Offtopic
Motori ! !!
sasacg:
--- Citat: RemetiK Jul 14, 2008, 11:44:24 posle podne ---Plasim se da onda od VFR-ova,Bandita i ostalih opcija nece biti nista. Bice R1 il...
--- Kraj citata ---
...nijedan :twisted:
--- Citat: The_Bulldog Jul 14, 2008, 11:47:45 posle podne ---Ako je tako, onda ce ostati parkiran u garazi... :-)
--- Kraj citata ---
Neka spava na sigurnom :twisted:
Remetik:
Treba znati pucati iz toga... Onda Sale, Pancevo,subota popodne,ja sam tamo. Javi se da ti nadjemo neku masinu po meri!
sasacg:
--- Citat: RemetiK Jul 14, 2008, 11:55:33 posle podne ---Treba znati pucati iz toga... Onda Sale, Pancevo,subota popodne,ja sam tamo. Javi se da ti nadjemo neku masinu po meri!
--- Kraj citata ---
Ako se uputim tamo,vidimo se :wink:
X FRAME:
--- Citat: sasacg Jul 14, 2008, 01:29:54 posle podne ---jbg ja nisam iskusan vozac kao ti,Bulldog i kompanija,meni je i 60-70ks sasvim dovoljno za sad :wink:
Z750 mi se svidja,ali je cini mi se premali,vidio sam ga prekjuce u prolazu...
Ovaj novi Bandit 650s mi izgleda veci,ali nisam imao prilike da ga vidim uzivo
--- Kraj citata ---
VOzio sam ranije od drugara Suzuki GSX 600 f .Ima oko 80 ks . Znaci nije tipican sportski kao R1 ili GSXR . Ja sam sa visinom 0d 184 jedva uspevao da se spakujem na R1 koju sam inace prodao . U svakom slucaju tvoja visina je malo mnogo sto bi se reklo za manje vise svaki motor . GSX 600f mislim da bi ti legao a i cena mu je pristupacna .Mozda se malo tesko nalazi a ako se nadje obicno su dobro ocuvani ( to sam licno primetio kod 2 vlasnika ) .Bandit je u sustini odlican motor .
Jedan HOG bi ti dobro legao na 198 cm ;D
Milovan Ilic:
Kad sam imao 15god kupio sam BT-a ali na njega sam stavio masinu od electronica 90ccm oni koji se malo vise razumeju znaju sta je electronic,isao je oko 100kmh nesto i vise jednom smo ga merili bilo je oko 115kmh al tad su na njemu bili zupcanici napred 16 zuba a nazad oko 30 i to sam nosio strugaru da mi pravi da bi dobio na brzini ali kad mu je odnos 12 -34 tad je navlacio jako brzo samo sto je uvek kidao i lanac tad ali bio je jako lep metalik plavi,gume od aprilije kad iskopam negde slike ubacicu ih :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju