Ostalo > Offtopic
Motori ! !!
Remetik:
Jel kontrolišu motore, u smislu papira i ostalog ili samo tehničku ispravnost?
X FRAME:
--- Citat: The_Bulldog Decembar 10, 2008, 01:02:31 posle podne ---
--- Citat: RemetiK Decembar 10, 2008, 12:55:14 posle podne ---Nakupi se fino
--- Kraj citata ---
Da, da....jos ako vodite nekog ::) ::) ::) ...ja nikad ne izadjem ispod hiljadarke....Ali vredi svaku paru...Ko je probao zna sta pricam.
Mada ima i varijanta da idete sa nekim drugom sa jednim motorom. Delite gorivo, putarinu, trosak za gume i za stazu. Naime, na stazi vam naplate voznju po motoru, tako da na motor zalepe nalepnicu za trening koji je placen, a vi se mozete menjati (ako imate poverenja u druga kao vozaca ;D ;D ). Tako vam troskovi drasticno padaju.
--- Kraj citata ---
A bogami i drugovi .. :D
The_Bulldog:
--- Citat: RemetiK Decembar 10, 2008, 01:23:16 posle podne ---Jel kontrolišu motore, u smislu papira i ostalog ili samo tehničku ispravnost?
--- Kraj citata ---
Ne kontrolisu nista...ni papire, ni tehnicku ispravnost. Ne bi bilo lose da skines retrovizore i eventualno izlepis far, da u slucaju pada ustedis, a i stakla po stazi ne prospes. Doduse, ja far nisam lepio, jer R1(a cini mi se i svi R-ovi) cim se upali, pali i svetla, pa da ne bi toplotom fara topio traku i ostavljao mrlje po motoru. A sad jos i da iskljucujem dzekove od svetla, ne mogu. Samo jurim bolje vreme, vreme, vreme, vreme, vreme, vreme, vreme.... ;)
Ne znam samo kako ces proci granicu, mada ni tamo meni nisu kontrolisali nista, a cuh i za jos neke. Naravno ovo pricam kada je motor na prikolici, kazes im gde ides i svi imaju razumevanja. Jedanput sam se vracao preko Bosne za Srbiju, pa bih sumljiv bosancima, ali kod mene je sve cisto tako da su mogli samo da me isprate sa osmehom.
The_Bulldog:
--- Citat: X FRAME Decembar 10, 2008, 01:27:11 posle podne ---
--- Citat: The_Bulldog Decembar 10, 2008, 01:02:31 posle podne --- Tako vam troskovi drasticno padaju.
--- Kraj citata ---
A bogami i drugovi .. :D
--- Kraj citata ---
Pa, povedes nekog ko ti smeta...pa mu das djir po stazi ;D ;D ;D
Ko padne placa stetu...A pre toga mu kazes "KO ZADNJI PIZDA", pa da vidis kako padaju...ko kegle....ako ne padnes i ti u toj istoj zelji :D :D :D
kwon:
posto vidim da ima dosta ljubitelja motora...naisao sam na netu na nesto sto bi vas mozda zanimalo ...nadam se
Auto data za motocikle
http://rapidshare.com/files/169158687/AUTODATA_Motocycle_2003.part1.rar
http://rapidshare.com/files/169160892/AUTODATA_Motocycle_2003.part2.rar
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju