Ostalo > Offtopic
Motori ! !!
Remetik:
--- Citat: The_Bulldog Decembar 10, 2008, 03:09:53 posle podne ---
--- Citat: RemetiK Decembar 10, 2008, 01:23:16 posle podne ---Jel kontrolišu motore, u smislu papira i ostalog ili samo tehničku ispravnost?
--- Kraj citata ---
Ne kontrolisu nista...ni papire, ni tehnicku ispravnost. Ne bi bilo lose da skines retrovizore i eventualno izlepis far, da u slucaju pada ustedis, a i stakla po stazi ne prospes. Doduse, ja far nisam lepio, jer R1(a cini mi se i svi R-ovi) cim se upali, pali i svetla, pa da ne bi toplotom fara topio traku i ostavljao mrlje po motoru. A sad jos i da iskljucujem dzekove od svetla, ne mogu. Samo jurim bolje vreme, vreme, vreme, vreme, vreme, vreme, vreme.... ;)
Ne znam samo kako ces proci granicu, mada ni tamo meni nisu kontrolisali nista, a cuh i za jos neke. Naravno ovo pricam kada je motor na prikolici, kazes im gde ides i svi imaju razumevanja. Jedanput sam se vracao preko Bosne za Srbiju, pa bih sumljiv bosancima, ali kod mene je sve cisto tako da su mogli samo da me isprate sa osmehom.
--- Kraj citata ---
Problem bi bio vucarati stranca tamo vamo. Mada bi to bila extra opcija...
X FRAME:
--- Citat: The_Bulldog Decembar 10, 2008, 03:12:23 posle podne ---
--- Citat: X FRAME Decembar 10, 2008, 01:27:11 posle podne ---
--- Citat: The_Bulldog Decembar 10, 2008, 01:02:31 posle podne --- Tako vam troskovi drasticno padaju.
--- Kraj citata ---
A bogami i drugovi .. :D
--- Kraj citata ---
Pa, povedes nekog ko ti smeta...pa mu das djir po stazi ;D ;D ;D
Ko padne placa stetu...A pre toga mu kazes "KO ZADNJI PIZDA", pa da vidis kako padaju...ko kegle....ako ne padnes i ti u toj istoj zelji :D :D :D
--- Kraj citata ---
A precera ga i ti sad. :-\
The_Bulldog:
--- Citat: X FRAME Decembar 13, 2008, 02:19:28 posle podne --- A precera ga i ti sad. :-\
--- Kraj citata ---
8) 8) 8)
X FRAME:
http://www.youtube.com/watch?v=4Vhk8H3jtlQ
The_Bulldog:
Evo samo da obavestim ljubitelje motora, da sam Yamahicu predao u servis na malo igranje: Ohlins pozadi, tvrdje opruge napred, nov amortizer volana, trkacki dihtung glave, power comander, pokazatelj brzine, duze tubice usisa, KN filter, race svecice, race plocice, race-brza rucica gasa....Sa serviserom se dogovorih da tu negde stanemo, da ne bi skracivali vek motora, a i stvarali problem visoke temperature...posto je ovo sve hobi varijanta. Ono sto je zanimljivo motor ce ici na sto pre i posle rada, tako da cemo imati pregled dobijene snage i linearnosti.
Pozdrav za sve ljubitelje dvotockasa.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju