Ostalo > Offtopic
Motori ! !!
X FRAME:
Razumemo se ja i ti odlicno ;) . Ne znam sta bih dalje napisao a da se ne ponavljam .
ajdonthevanejm:
Ljudi sori sto smaram, nemam vremena da se vracam kroz temu a znam da je neko isao na Grobnik pa me samo zanima ako neko zna koliko kosta i na koliko vremenski se moze iznajmit staza
The_Bulldog:
--- Citat: ajdonthevanejm Jun 16, 2009, 01:46:42 posle podne ---Ljudi sori sto smaram, nemam vremena da se vracam kroz temu a znam da je neko isao na Grobnik pa me samo zanima ako neko zna koliko kosta i na koliko vremenski se moze iznajmit staza
--- Kraj citata ---
Staza se iznajmljuje po satu, s'tim sto vise sati zakupis jeftinije te izadje. Ceo dan (od 10-17) je 150 eura.
Najbolje pogledaj na njihovom sajtu, sve sto te zanima..... http://www.grobnik.hr/
---------------
Za Admine...Ko mi je i zasto obrisao zadnju poruku gde odgovorih znalcu????
sasacg:
Kakva je poruka bila u pitanju?
The_Bulldog:
--- Citat: sasacg Jun 16, 2009, 11:33:34 posle podne ---Kakva je poruka bila u pitanju?
--- Kraj citata ---
Ma recenica-dve...ne secam se tacno, ali tipa da ja njega ne razumem i da ostajem pri tvrdnji da se on u materiju ne razume. Nit' ga vredjah, nit' napisah ne znam sta.....sto mi je onda brisana poruka, a niko me o razlogu ne obavesti....odgovorih na ovu poruku
--- Citat: X FRAME Jun 11, 2009, 10:01:03 pre podne ---Razumemo se ja i ti odlicno ;) . Ne znam sta bih dalje napisao a da se ne ponavljam .
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju