Ostalo > Offtopic

Odvale

(1/6) > >>

Big_Rasha:
Ako imate neke odvale dajte da se svi malo smejemo...
Evo ja cu da pocnem...
Suzana Milutinovic manekenka odgovara na pitanje " Da li jedete jaja"
- Ne, ne jedem puna su masti i proteina, a takodje izbegavam svu hranu koja sadrzi proteine, jer ako se ne svare oni se pretvaraju u mast!!! I onda pokaze letenje u pretklonu i kaze "Ovo je odlicna vezba za grudi"!!!
Manekenka Visnja odgovara na pitanje moje drugarice "Kakvu dijetu drzis"
- Ovako jedem sve, a nedelju dana pred reviju ne jedem nista, samo kad bas ne mogu da izdrzim pojedem pola kifle!!! :D
Iz prodavnice suplemenata( ja ne znam da li se oni stalno tako odvaljuju ili samo kad ja naidjem):
Kupac "Cuo sam da ima neki kreatim u sumecim tabletama"
-Radnik " Ma ima, ali to sto shumi, e to ti isparava kreatin!!!"
2. Kupac " Koja je razlika izmedju ova 2 kreatina, oba su iste tezine, isto 100% c.m., a drugacija cena?"
-Radnik "Pa ima razlike"
2. Kupac" Pa koja je?"
-Radnik " Pa vidis jel tebi isto kad ti keva napravi sarmu ili kad ti je napravi baba, mislim i jedno i drugo je sarma samo je nekako drugacije!!!"
Ajd sad vi...

IFBBPro:
hehehehehehehe
vidi se da su te manekenke pravo iskusne i imaju veliko znanje o nutricionizmu skidam im kapu, a jebo te ne mogu da vjerujem....
i to za sarmu je dobro :)

Big_Rasha:

--- Citat: IFBBPro ---hehehehehehehe
vidi se da su te manekenke pravo iskusne i imaju veliko znanje o nutricionizmu skidam im kapu, a jebo te ne mogu da vjerujem....
--- Kraj citata ---

Ma to za sarmu nisam mogao da izdrzim umro sam od smeha !!!

LDusan:
Haha bilo je mnogo provala u teretani, sad jedino mogu da se setim kad sam pricao sa jednim drugarom iz teretane pa mi kaze: "Ma nemoj da uzimas taj kreatin imaces tikove na srcu".  :D  :D  :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Big_Rasha ---
--- Citat: IFBBPro ---hehehehehehehe
--- Kraj citata ---

Ma to za sarmu nisam mogao da izdrzim umro sam od smeha !!!
--- Kraj citata ---
...u kojoj radnji si to cuo???

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju