Ostalo > Offtopic

Odvale

<< < (2/6) > >>

Spartacus:

--- Citat: Big_Rasha ---
-Radnik " Pa vidis jel tebi isto kad ti keva napravi sarmu ili kad ti je napravi baba, mislim i jedno i drugo je sarma samo je nekako drugacije!!!"

--- Kraj citata ---

E odavno nisam cuo ludje poredjenje :lol:  :lol:  :lol:  al ipak se dobro snaso :D

Big_Rasha:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: Big_Rasha ---
--- Citat: IFBBPro ---hehehehehehehe
vidi se da su te manekenke pravo iskusne i imaju veliko znanje o nutricionizmu skidam im kapu, a jebo te ne mogu da vjerujem....
i to za sarmu je dobro :)
--- Kraj citata ---

Ma to za sarmu nisam mogao da izdrzim umro sam od smeha !!!
--- Kraj citata ---
...u kojoj radnji si to cuo???
--- Kraj citata ---

U Pansportu

SSd1:
evo odvala od ponedeljka.
Pricam sa kolegama na faksu o teretani i tako to, posto jedini od njih treniram, kad jedan kolega se ubaci, na moju pricu o proteinima "pa neces valjda da pijes to", ja mu odgovaram, sta fali, on krene da ke*a da je opasno, otrovno i tako to, i ja mu na sve to kazem, "u tom slucaju treba da prestanem da jedem i meso, tunjevinu i sve vrste ribe, belanca, jogurt...", i pazite sad odvalu kaze lik, "pa sve to sto si naveo treba da jedes ALI SAMO u umerenim kolicinama".
Samo sam se nasmejao onako drugarski, mislim da mu je to reklo sve, covece koliko su ljudi ograniceni, a imao sam ok. misljenje o tom liku.

Osterliz:
Prico mi drug sa pravnog faksa odvalu , koja doduse nije vezana za teretanu , ali je vrh . Polaze riba pravnu istoriju i pita je profesor ko je napisao Dusanov zakonik , ona ga bledo gleda , a on ce pa dobro koja reka protice ispod SAVSKOG mosta . Riba par sekuni posle odusevljeno odgovara znam ko je napisao dusanov zakonik - Sveti Sava .

DingDong:
To joj je neko sapnuo hahaha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju