Ostalo > Offtopic
Supruga BIG RON-a i njen novi Porshe (+ Ronnie new DVD)
tanatos:
--- Citat: Profimare April 04, 2008, 08:20:39 posle podne ---Taj cikica dize 180kg iz bencha ko od sale a koliko godina ima ;) gledao sam :)
--- Kraj citata ---
daj mi link, ako ga imas.
P:
Nemam... gledao sam skoro sve njihove epizode na discovery-ju pa je u jednoj bilo ;)
Vladar:
BTW drugari... Ronnie ima novi DVD.
Ronnie Coleman / Invincible
Duzina: oko 6 sati / Set od 2 dvd-a
Izlazi: 4. Aprila 2008.
DVD je snimljen 9. i 10. jula 2007. u njegovoj posljednjoj off-season nedjelji, tj 12 nedjelja pred Mr O, kao i 3. i 4. septembra samo 3 nedjelje prije Olympije.
DVD obuhvata i provjeru Ronnieve forme od njegovog nutricioniste Chada Nichollsa na dan MR.O takmicenja u njegovoj hotelskoj sobi 28. septembra.
Ronnie je govorio o tome kako je njegova dijeta drugacija, kao i njegov trening - zanimljivo je da su svi treninzi snimljeni u Big Ronnievoj kucnoj teretani, a ne u Metroflexu.
To je to, makar tako kazu u najavi, vidjecemo koliko ce trebati vremena da prodje prije nego li se pojavi torent. 'DRIVINV'
BIG1:
Malo mi je paradoksalno sto je dvd nazvao "Invincible", to je mogao raditi nekoliko godina unazad...
tanatos:
Ma mogao je da ga nazove bilo kako. On ce zaraditi 5 porsea ovim izdanjem 100% . A za vise...
Uglavnom, vredi pogledati to je sigurno.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju