Ostalo > Offtopic

Supruga BIG RON-a i njen novi Porshe (+ Ronnie new DVD)

<< < (7/10) > >>

Corey:

--- Citat: Tanja U.  April 04, 2008, 09:37:02 pre podne ---
--- Citat: Corey  April 04, 2008, 08:53:15 pre podne ---Znaš kad bi kupio tako nešto ženi koju sam tek uzeo, NIKADA.I da spavam na parama ne bhi to uradio.
Inače da se ogradim od hejta ženskog roda, to se ne odnosi na sve vreme braka, već sam mislio na Ronijev gest već na početku.

--- Kraj citata ---

Auuu brate ;) pa bas bi tada trebao to uraditi, jer na pocetku veze/braka smo definitivno najzaljubljeniji i strast je na najvisem nivou, zar ne? :) znas ono, leptirici u stomaku i ostale zivotinjice, hehehehe

--- Kraj citata ---
Hm, ta veza/brak više ne bi bio isti.Uzeli se i bum tras porše.Ma daaj.

@ttgirl
Niko od nas ne zna njihov odnos tako da bolje da ne ulazimo u to.Ni ti ne možeš da budeš sigurna da nije tako, ni on da jeste.tako da...

H2SO4:
ma Roni je divan prema izabranicama svojeg srca posebno prema svojoj dugogodishnjoj ex-girlfriend koja je saznala preko foruma da joj se dragi ozenio za drugu ...

TTgirl:

--- Citat: Corey  April 05, 2008, 06:21:43 pre podne ---
--- Citat: Tanja U.  April 04, 2008, 09:37:02 pre podne ---
--- Citat: Corey  April 04, 2008, 08:53:15 pre podne ---Znaš kad bi kupio tako nešto ženi koju sam tek uzeo, NIKADA.I da spavam na parama ne bhi to uradio.
Inače da se ogradim od hejta ženskog roda, to se ne odnosi na sve vreme braka, već sam mislio na Ronijev gest već na početku.

--- Kraj citata ---

Auuu brate ;) pa bas bi tada trebao to uraditi, jer na pocetku veze/braka smo definitivno najzaljubljeniji i strast je na najvisem nivou, zar ne? :) znas ono, leptirici u stomaku i ostale zivotinjice, hehehehe

--- Kraj citata ---
Hm, ta veza/brak više ne bi bio isti.Uzeli se i bum tras porše.Ma daaj.

@ttgirl
Niko od nas ne zna njihov odnos tako da bolje da ne ulazimo u to.Ni ti ne možeš da budeš sigurna da nije tako, ni on da jeste.tako da...

--- Kraj citata ---

Istina-ali mnogo toga u zivotu nije sigurno:);)

big v:
Bogme kupio bih devojci ceo svet da mogu

Radomir:

--- Citat: H2SO4  April 05, 2008, 10:10:42 pre podne ---ma Roni je divan prema izabranicama svojeg srca posebno prema svojoj dugogodishnjoj ex-girlfriend koja je saznala preko foruma da joj se dragi ozenio za drugu ...

--- Kraj citata ---

Jel preko ovog foruma?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju