Ostalo > Offtopic

lako je vama u cg i rs...lol

<< < (6/7) > >>

R.Igor86:
Pa ja zelim da budem...ali kada malo razmislis i vidis protiv koga treba da se boris, protiv sistema koji decinijama truje ljudima mozak...bukvalno danas ti je neki skoro vrhunac...posle toga ko prezivi imace priliku da zivi u normalnom sistemu bez odredjenog sloja ljudi koji se nadam da ce nestati zauvek...

Ajs_Krejatin:
za vredne,normalne ljude koji zele da rade a ne jedu govna i da se zajebavaju uvek moze da se nadje posao u EU a postoji i sansa da se napreduje i da se plata povecava (naravno mislim na starije clanice Eu, ne na rumuniju, bugarsku i sl rumuni cak nemaju pravo da rade u nemackoj austriji i sl, mogu samo turisticki). Ovo govorim iz prve ruke, a ne sto sam video na tv-u.

R.Igor86:
Ja ne pricam o poslu i platama...citaj medju redovima..

big v:
Samo onaj ko nije krocio van ovih granica moze da prica da je u eu lose,treba malo putovati pa videti .

R.Igor86:
jbt,niko nije rekao da je sada lose...ali da je osteno losije i to je cinjenica...i samo kazem da ce biti sve losije i losije ne samo u eu,nego svuda...ne znam ko moze da pretpostavi da ovaj svet danasnjce ide ka nekom mirnom i lepom vremenu kada ce svi biti srecni i zadovoljni...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju