Ostalo > Offtopic
Evropski standard...
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: R.Igor86 April 10, 2008, 09:54:48 pre podne ---znaci kao sto je nekada bio komunizam...pa da...ajde da svi lepo pratimo modne trendove i da molimo boga da nas dece nece proklinjati zbog gresaka...to je IN isto..
--- Kraj citata ---
To je upravo kontra komunizma, dakle NAROD BIRA, nema tu puno pametovanja, politika ostala kurva...
Meni se jebe za politiku i njihove poslove, meni je problem jer svakim danom raste cijena jebenog whey proteina i ostalih suplemenata, to mene jebe...a ne koji debil je na vlasti ili koji će bit...
nellle:
--- Citat: sasacg April 10, 2008, 02:53:42 pre podne ---Gledam malo prije na www.mobilnisvet.com neke telefone i ne mogu da vjerujem sta vidim...Naime,telefon koji je juce ili prekjuce kostao 290-300e,sada kosta 400 i kusur eura,aparat koji je do juce bio 170,danas je 250e,jedan je sa 480 skocio na 650e...i tako dalje i tako dalje...Razmisljam "jel ovo neka zajebancija",kad posle malo ceprkanja shvatim da su nase vlasti odlucile da od sada mozemo da kupujemo samo "legalne" ili kako se to vec zove,mobilne telefone...Da i mi budemo Evropa...jos jednom da se priblizimo tom cuvenom i predugo sanjanom "evropskom standadu"...Ali u kom segmentu,je..m li vam sve po spisku stoko bezrepa???Da nam cijene osnovnih namirnica budu najvise u Evropi,da nam zakoni budu najstroziji na kontinentu,da nam benzin postane skup ko da su ga od zlata pravili...jel to evropski standard mamu li vam lopovsku,jel treba da nam lomite kicmu po evropskom standardu...a za plate cemo lako,prvo ovo sto ce da nas ojadi do kraja,jbg "tranzicija,strpite se malo"...DOKLE BRE???
Pun mi je k..ac svega,gledam sta se desava i samo mi se nagomilava...Samo nam ga lagano zavuku.Ovamo hapse Dzaju i Cvetka da se narod zabavlja,a onda ,dok niko ne obraca paznju-benzin preko 100din,struja za 15% gore,ogranicenje brzine u Jurija Gagarina(znaju ovi sa NBG) 40km/h...i sad ovo sa telefonima...i na kome se da se slomi...???jbg...
Nije mi bio cilj da ovo izgleda kao politicki ili neki slican govor,ali mi se nakupilo preko glave vise...:evil:
--- Kraj citata ---
jbt koj debilizam....odosmo mi u k....
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Evo da vas utješim niste jedini:
"Hrvatski građani uskoro će plaćati dodatni porez od čak 30% na mobitele jer se mobiteli smatraju luksuzom, saznaje magazin MobilMedia. Porez će se plaćati i na telefonske impulse. Drugim riječima, impulsi bi trebali poskupjeti za 30 posto, isto kao i mobiteli. Korisnici su već najavili prosvjede."
Izvor: Jedan ugledni forum o Mobitelima u HR!
The_Bulldog:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A April 10, 2008, 10:31:17 pre podne ---Evo da vas utješim niste jedini:
"Hrvatski građani uskoro će plaćati dodatni porez od čak 30% na mobitele jer se mobiteli smatraju luksuzom, saznaje magazin MobilMedia. Porez će se plaćati i na telefonske impulse. Drugim riječima, impulsi bi trebali poskupjeti za 30 posto, isto kao i mobiteli. Korisnici su već najavili prosvjede."
Izvor: Jedan ugledni forum o Mobitelima u HR!
--- Kraj citata ---
Samo da ovo ne cuju i nasi...ima odmah da slede primer :evil:
--- Citat: sasacg April 10, 2008, 02:53:42 pre podne ---ogranicenje brzine u Jurija Gagarina(znaju ovi sa NBG) 40km/h
--- Kraj citata ---
Uh, sto volim ovo ogranicenje...oni 40, a ja 140...oni ruku dignu, a ja svirnem i dodam gas sherif Naravno, samo kad sam na motoru...A u autu je druga prica :roll:
TTgirl:
--- Citat: sasacg April 10, 2008, 02:53:42 pre podne ---ogranicenje brzine u Jurija Gagarina(znaju ovi sa NBG) 40km/h
--- Kraj citata ---
Uh, sto volim ovo ogranicenje...oni 40, a ja 140...oni ruku dignu, a ja svirnem i dodam gas sherif Naravno, samo kad sam na motoru...A u autu je druga prica :roll:
[/quote]
Hardcore :mrgreen: :mrgreen: ;bravi;
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju