Ostalo > Offtopic
Evropski standard...
Nico:
tranzicija je strasan period ali kroz nju se mora proci ako hocemo da zivimo bolje.
Jedino sto se ta tranzicija kod nas oduzila zbog unutrasnjih politickih problema.
P.S. sto se tice cena benzina iste su i moraju biti iste u celoj Evropi. A zasto su toliko visoke pitajte Arape.
R.Igor86:
Ha ha....tranzicija je period kroz koji moramo proci?A ko je to propisao da moramo proci i zasto?
R.Igor86:
Mi lose zivimo zato sto uvozimo 100x vise nego sto izvozimo i dokle god tako bude zivecemo ovako kako zivimo...ne znam samo ko vama meze oci ljudi...i svaka ta evropsla firma koja krene da posluje ovde kod nas nece vam dati evropske plate...nego rumunske...
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: R.Igor86 April 10, 2008, 09:44:44 pre podne ---Ha ha....tranzicija je period kroz koji moramo proci?A ko je to propisao da moramo proci i zasto?
--- Kraj citata ---
Jesi glasao?! Po Ustavu svake zemlje političke stranke bira narod, a nakon toga se vlast preteoči u predstavnike birača, tj. parlamentarne zastupnike koji odlučuju za vas (nas) sve...
Te legalno donose odluke do novih izbora i reizbora...itd...dakle sve je jasno!
EU ima da nas odere kao jance, pogledajte Talijane od kad su izgubili Liru, prije su ljetovali kao budale kod nas, na feragosto dolazilo ih na stotine tisuca čak do juga Dalmacije, sad jedva spajaju kraj s krajem, njima je takodjer nestala srednja klasa skroz...
A mi je nismo ni imali, sad i ono malo ljudi što je bilo OK sa financijama se bori kako zna i umije, a ovi drugi na rubu egzistencije, to je umjetnost kako jadan narod preživljava...
Ali jebi ga EU je danas "IN" kao onome u onoj pjesmi "Vodka i Đin"
R.Igor86:
znaci kao sto je nekada bio komunizam...pa da...ajde da svi lepo pratimo modne trendove i da molimo boga da nas dece nece proklinjati zbog gresaka...to je IN isto..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju