Ostalo > Offtopic

Evropski standard...

<< < (5/13) > >>

sasacg:

--- Citat: Profimare  April 10, 2008, 02:07:09 posle podne ---
--- Citat: natasha_bg  April 10, 2008, 02:00:28 posle podne ---da da,lako je tebi na motoru.treba imati petlje pa s kolima proci 140.jos tamo posle pumpe Sunce udjes u krivinu sa jedno 80:))

--- Kraj citata ---
Sve se pitam ko se to buni a ti pises hehe :D... nisam znao za 40km/h... pa to je preterano... jel ima negde znak bas? ne mogu da verujem iskreno

--- Kraj citata ---

Zaustavili su moje sinoc...Oni isli 60 i bizgov ih zaustavlja i hoce da pise kaznu...Kaze da znak stoji kod mesare Milan...U svakom slucaju-nebuloza,al evropska :lol: :lol:

P:

--- Citat: sasacg  April 10, 2008, 02:11:26 posle podne ---
--- Citat: Profimare  April 10, 2008, 02:07:09 posle podne ---
--- Citat: natasha_bg  April 10, 2008, 02:00:28 posle podne ---da da,lako je tebi na motoru.treba imati petlje pa s kolima proci 140.jos tamo posle pumpe Sunce udjes u krivinu sa jedno 80:))

--- Kraj citata ---
Sve se pitam ko se to buni a ti pises hehe :D... nisam znao za 40km/h... pa to je preterano... jel ima negde znak bas? ne mogu da verujem iskreno

--- Kraj citata ---

Zaustavili su moje sinoc...Oni isli 60 i bizgov ih zaustavlja i hoce da pise kaznu...Kaze da znak stoji kod mesare Milan...U svakom slucaju-nebuloza,al evropska :lol: :lol:

--- Kraj citata ---
A pa da video sam da tamo stoje uvek... mora da su na jednom delu lupili znak pa hvataju ljude na foru... Tako su mene isto zaEbali na jednom drugom mestu, kao bio znak 40 a ja isao 75 i zavrsio na sudu sa uslovnom 6meseci :)... a i tih 75 sam jedva isao, ne moze auto gusi se hehe

The_Bulldog:
Ne znam kako vi prolazite sa "Gospodom u plavo", ali iskren da budem, meni retko pisu prijavu...Uvek ode nesto ispod ruke ili budu fini pa napisu neki manji prekrsaj.

A na motoru ne stajem ni SV. PETRU (uz svo postovanje pomenutom)...Gradom do 200, autoputem do 300, putarinu ne placam, gradska guzva za motore ne postoji, vetar u kosi....eh, zivote, lep li si  ;ohoooo;

sasacg:

--- Citat: The_Bulldog  April 10, 2008, 02:20:38 posle podne ---Ne znam kako vi prolazite sa "Gospodom u plavo", ali iskren da budem, meni retko pisu prijavu...Uvek ode nesto ispod ruke ili budu fini pa napisu neki manji prekrsaj.

--- Kraj citata ---

Normalno :twisted: Samo da nam i tu ne uvedu standarde da nema podmicivanja :lol:

The_Bulldog:
Pu, pu...daleko bilo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju