Ostalo > Offtopic

Evropski standard...

<< < (8/13) > >>

sasacg:
jbt jel ti stvarno mislis da nas Evropa trazi da im se prikljucimo da bi nama bilo bolje???Ili mozda da bi nas,male drzave,sto vise izmuzli u svoju korist???
A ovo pitanje "sta je dovelo do ovoga",nemoj mi ,molim te,reci da smo samo mi tu krivi i nasa politika...Da taj zapad nije imao interes da dodje do sranja na ovim prostirima,do tog sranja ne bi ni doslo!!!Kraj price!

natasha_bg:
sasu za predsednika!!! :)

Nico:

--- Citat: sasacg  April 11, 2008, 01:44:45 posle podne ---jbt jel ti stvarno mislis da nas Evropa trazi da im se prikljucimo da bi nama bilo bolje???Ili mozda da bi nas,male drzave,sto vise izmuzli u svoju korist???
A ovo pitanje "sta je dovelo do ovoga",nemoj mi ,molim te,reci da smo samo mi tu krivi i nasa politika...Da taj zapad nije imao interes da dodje do sranja na ovim prostirima,do tog sranja ne bi ni doslo!!!Kraj price!

--- Kraj citata ---
ja cak sta vise ne mislim da nas Evropa zeli u Uniji. Sranja koja su nam priredili 90ih to potvrdjuju. Ali mislim da bi nama taj ulazak koristio.
a ja i dalje cekam odgovor na pitanje koja to drzava sa visokim zivotnim standardom praktikuje politiku izolacije?

sasacg:
Ma niko ne zastupa politiku izolacije,ali brate mili,ne mogu ni da branim politiku lizanja guzice dok nas trpaju u istu!!!

Nico:

--- Citat: sasacg  April 11, 2008, 02:01:43 posle podne ---Ma niko ne zastupa politiku izolacije,ali brate mili,ne mogu ni da branim politiku lizanja guzice dok nas trpaju u istu!!!

--- Kraj citata ---
hahhaha.. sta da ti kazem, u pravu si, to i jeste realan opis onog sto se dogadja.
i normalno je da su ljudi besni dok se sve ovo desava, ono sto je zapad napravio nama i sto jos cini nikada se ne sme zaboraviti.
ali u isto vreme treba biti i racionalan i nekad prihvatiti i servirano govno zarad neke bolje buducnosti, ipak samo jednom zivimo....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju