Ostalo > Offtopic

ZASTO SE BAVITE BODIBILDINGOM

<< < (6/12) > >>

bebac:
doktor 83

--- Citat: doktor83  April 15, 2008, 09:30:42 posle podne ---
--- Citat: TTgirl  April 15, 2008, 09:08:24 posle podne ---Mnoge ribe to ne vole-ali one kojima se to svidja,alergicne su na suprotno;):)

--- Kraj citata ---
A kako volim kad neka riba kaze "nemoj vise da bildujes,necu da izgledas kao oni ruzni napumpani". Opalio bi je,al necu ipak zensko je to.

--- Kraj citata ---

Pa valjda što je žensko baš i treba da je "opališ" :)

graysky:
mozda voli muske.. :D

DingDong:
Hahahahaha,sam sam kriv za ono sto sam napisao. Da se ispravim : Udario bi je u facu,al necu ipak zensko je to. :-D

P:

--- Citat: doktor83  April 15, 2008, 09:30:42 posle podne ---
--- Citat: TTgirl  April 15, 2008, 09:08:24 posle podne ---Mnoge ribe to ne vole-ali one kojima se to svidja,alergicne su na suprotno;):)

--- Kraj citata ---
A kako volim kad neka riba kaze "nemoj vise da bildujes,necu da izgledas kao oni ruzni napumpani". Opalio bi je,al necu ipak zensko je to.

--- Kraj citata ---
I meni su to govorile ali su mi i rekle zasto to pricaju :) pa da im te ne preotme neka treca jer sto vise vezbass veci si lepsi samim tim i vise devojaka se lepi pa su one ugrozene :)

TTgirl:
Hehe. . .znam da mrzis,ali te ribe nemaju pojma i misle da je to tako lako,jbg:)a i to je malo bzvz,mislim da bi i ti stosta mogao istima da kazes ali boze moj. . .ima nas raznih8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju