Ostalo > Offtopic
ZASTO SE BAVITE BODIBILDINGOM
testosteron rules:
Ic fani koz ic čru :D
tadiano:
i ja...uvik sam bija mrsav...zgoljav..nikakav..trenira sam kickbox 3 godine...zadnjih pola godine i po 2 treninga dnevno...sto sam vise trenira bija sam mrsaviji....onda sam krenuo paraleno s tim u teretanu...al ni od tog nije bilo nista jer sam se malo odmarao...a starije mrge su mi govorile da je dobar odmor sve...onda sam od neceg morao odustat...tako da sam se posvetio samo teretani...prvo kucna jedno 2 godine....onda pauza..sad u Dijana udaram 3 puta tjedno..
al najbolje od svega sto mogu sm sebi odrediti u koje cu vrime ic u teretanu....a ne kad se necim drugim bavis da moras biti u tocno određeno vrime na određenom mistu...
Tanja U.:
Ma to sam ja samo pokusavam rasterati bar deo momaka koji se vrte oko mene hahhaha. Posto vecina momaka ne voli misicave cure/zene, to mi je nekako bila najlaksa taktika hahahha
bosko97:
...Ufff..ima dosta razloga..Odrasla sam u teretani pored caleta body buildera,to je jednostavno bilo prirodno da i ja zavolim"gvozdje"!!Dobar mi je osecaj za vreme treninga,a i posle.Puna sam energije..Obozavam osecaj kad misic"radi"!!!A i postala sam ovisna o teretani!!To mi je u krvi!I genima..
duh:
--- Citat: Filip Jovanovic Januar 24, 2009, 10:23:22 posle podne ---1.Zato sto sam teo da "imam" biceps i bez stezanja istog ( ne pitajte :D )
2.a sada Bikoz aj lav it
--- Kraj citata ---
ha ha ha i ja isto .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju