Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Rekordi

<< < (3/24) > >>

zare:

--- Citat: D3d4 ---Sto se tice rekorda nisam u tom stilu, ne rizikujem recimo na benchu izvlaceci 2 x moju tezinu... Da mi otkaze misic u sekundi i da mi padnu 2 moje tezine na grudi... Ubilo bi me!
--- Kraj citata ---

:twisted:

Nico:
ja sam uspeo benc 120 kg. x2 ali ne sa slobodnom sipkom, nego na onoj sto je pricvrscena. Zanima me da li je mnogo losije raditi sa tom sipkom, i da li ja uopste mogu da merim rezultate sa ove sprave sa bencom?

PitBull:
Ja nikad nisam dizo iz bencha, jer nikad nisam iso u teretanu, a i ovako mene ta vezba uopste ne privlaci, ne izgleda zanimljivo! nemojte sad da mislite da se plasim...
Iso bi ja u teretanu samo kad bi mi dali!
E nek vam bude cilj da pobedite sami sebe! A ne druge! Nemojte da se vodite tudjim rekordima! probajte da prestignete sebe!
Pozdrav! :D

sasacg:

--- Citat: Nico ---ja sam uspeo benc 120 kg. x2 ali ne sa slobodnom sipkom, nego na onoj sto je pricvrscena. Zanima me da li je mnogo losije raditi sa tom sipkom, i da li ja uopste mogu da merim rezultate sa ove sprave sa bencom?
--- Kraj citata ---

Radio si na smith masini!Vec smo prisali da je bolje raditi ravni bench sa slobodnim tegom nego na ovoj masini

gaudi:

--- Citat: t1000 ---Znaci siroki zgibovi:25,propadanja:velikih 38! :-) Bice bolje. :wink:
--- Kraj citata ---

Svaka cast !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju