Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Rekordi
palanački-kobasičar:
110 al samo jednom i to samo sto se nisam ukenjo,kilaza 73 kg ma jebes maximum sve sto ne mogu u seriji bar 8 puta, ne radim vise.Jedino tako i moz videti napredak.... :)
aleksandar_polomac:
Iskreno da kazem bench nije neka vezba za grudi mnogi ljudi kazu da je trening za grudi bucicama mnogo bolji i da se misic bolje isformise takvim treningom a ovo o maksiranju ja imam 87kg a izbacio sam 170kg jedanput jeste da su oci htele da mi iskoce ali sam uspeo i kao sto je nuke rekao to je za mene veliki uspeh svaki novi rekord u kilazi je za mene novi uspeh a imam druga inace vrlo poznatog Rada Savica koji drzi drzavni rekord sa kilazom od 260kg u benchu ako se nevaram.
accountkiller99:
--- Citat: LUC1FER ---Zasto se svakih par nedelja pojavi po jedna bzvz tema o maximalnom benchu???
--- Kraj citata ---
--- Citat: doktor83 ---zato sto se svi pale na bench,ko da je to jedina vezba na svetu...
bezveze
--- Kraj citata ---
E vala bas! Ja, na primer mnogo volim leptir i sklekove.
Koga god da pitam za omiljenu vezbu, odma' "BEEEnDZ". :lol: Kako me tako nerviraju! :x Ne znaju ni kako se pravilno kaze! :roll:
t1000:
Rekordi..Hmmm... :roll: Svako od nas voli da legne na ravnu klubu,ajde priznajte! :wink: Ne jurim rekorde tako da nemam cemu se "pohvaliti", jedino-zgibovi vs propadanja to jedino radim do otkaza ostalo ne forsiram...Znaci siroki zgibovi:25,propadanja:velikih 38! :-) Bice bolje. :wink:
...I da,umalo da zaboravim:bench press: 80kg 5 reps (svojevremeno), sada sam oslabio sto se tice ravne klupe zbog povrede! :cry:
D3d4:
Sto se tice rekorda nisam u tom stilu, ne rizikujem recimo na benchu izvlaceci 2 x moju tezinu... Da mi otkaze misic u sekundi i da mi padnu 2 moje tezine na grudi... Ubilo bi me!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju