Multimedia > Slike/Muškarci

Alan Sharkany Jr.

<< < (2/3) > >>

milovan:
nije poenta brzo cap cap.. ako hoces pravilno malo brze se podizi , pa se u gornjoj liniji zadrzis jedan sec , pa se polako spustis..... e tako je bolje... a videces i da ce te bolje pogoditi nego da divljas na sipci...

IFBBPro:

--- Citat: H2SO4 ---eto nam domaceg zadatka

ja sam 14 uspio juce napravit , ali bash ono brzih brzih, cap cap cap, no krivo vratilo pa je teze, na ravnu shipku milina radit ali je nemamo u teretani.
--- Kraj citata ---

Upravu si.. prije sam isao u teretanu u kojoj je bilo ravno vratilo i tamo sam bio mnogo mnogo jaci.. sad u drugoj teretani krivo je vratilo i mnogo je teze.. ali pretpostavljam da je zato mnogo ucinkovitije i bolje za latisimuse.

t1000:

--- Citat: milovan ---au pa ja nisam ni video da nisam sliku ubacio , da zgibova, sirokih.....
pa ti vidi :p
--- Kraj citata ---

Cekaj,tip na slici je uspeo da napravi 239 zgibova za 1h?
Kada smo vec kod ponavljanja...Najvise sam uspeo 25 da napravim (pullups naravno) :wink:

H2SO4:

--- Citat: milovan ---nije poenta brzo cap cap.. ako hoces pravilno malo brze se podizi , pa se u gornjoj liniji zadrzis jedan sec , pa se polako spustis..... e tako je bolje... a videces i da ce te bolje pogoditi nego da divljas na sipci...
--- Kraj citata ---

ma poenta je da mi je to bio 'speed test' ,cisto onako iz zajebancije,evo necu vise majke mi, inace zgibove zgibam pravilno, sve po PSu i JUSu.

Big_Rasha:
Kad smo kod ponavljanja ja napravim citava 3

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju