Multimedia > Slike/Muškarci
Dali sam spreman za steoride?
VelikiNESKO:
Prvo zdravo braco! pozdrav iz dallas texas. tek sam pronaso ovaj nas sajt, inace uvek sam na bodybuilding.com Izvinite ako srpski mi ni jaj bolji odrasto sam njimaka i amerika nikad nasu skolu nisam iso)
Prvo hocu da kazem trniram vec 3 godine HARDCORE! nabijosam jednno 20 kg misaca za 3 godine od 68 kg sad sam na 87kg visine mi je 187cm 8% body fat : bio sam uvek mrsav igoro sam fubal celi zivot, dokurcilo mi je da budem ko grane presto sam Kardio i fudbal i nebredovo sam super moram reci da punim 21 godinu za mesec dana jedem ko lud svaka 2 sata gotov. Prvo hocu da kazem da sam u radio vrlo puno izpita za steoride, i znam kako delije telu ikad je pre rano da koristim. Ja gledam za nekog koji zna puno od steoridima izna ocemu prica. Ja mislim da sam udario granicu rasta vec 6 meseci moja kilasa je ista, treniram 5 puta sedmicno i nista ne dogadja se ipak moram reci da mozda nisam jeo kao sto sam prije ali plizu sam. Opet punim 21 godinu znam da je vrlo mlado posto ja mislim da su mi Testarone jos uvek vrlo visok, ali mislim da sam udario granicu, sta bi vi rekli imate ike tipove sta da radim ili jos da cekam? hvala u napred!
IFBBPro:
Jos uvijek si mlad.
VelikiNESKO:
ma to znam smesno mi je kako 90% moji drogva ispod 21 su svi na soku, i slazem se mlad sam ili opet ako sam udario granicu mozda sam spreman opet ja hocu da budem jedno 95 kg necu da budem 115
Tanja U.:
jedino ako planiras da se takmicis
IFBBPro:
Nisi dostigao nikakvu granicu.
Sto se tice drugova tebi je to izgleda udarilo u glavu. Mlad si, rekreativac, razmisli malo o svemu i proci ce te. Znam taj osjecaj. Pusti nek prespava par noci i razmisljaces pametnije.
To uzmi u obzir tek kad napunis 24. ili 25. godinu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju